Horoscop 17 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia i se face dreptate și recuperează bani

5180

Horoscop 17 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

Lună nouă, cu veşti amestecate. Noroc cu echilibrul interior pe care-l avem, şi o să facem faţă schimbărilor de ritm de pe timpul zilei.

Vibraţia zilei este 8 şi poate-o să fim mai cumpătaţi cu banii.

Horoscop 17 iulie 2023 – RAC

Apar schimbări şi o să vă pliaţi pe cerinţele momentului, chiar dacă vă prind în vacanţă, o să fiţi prompţi, în replică.

Se pot acutiza nişte probleme legate de sănătate dacă aţi dat ignor total, aşa că poate treceţi pe la doctor să vedeţi ce se-ntâmplă.

Horoscop 17 iulie 2023 – LEU

E cineva care se simte atras de voi şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele să ştiţi încotro vă-ndreptaţi, şi dacă vă doriţi într-adevăr o relaţie sau sunteţi deja într-un cuplu.

O să fie mult de lucru, vor fi şi bani, dar cheltuielile par să fie în exces şi o să trebuiască să vă puneţi nişte limite.

Horoscop 17 iulie 2023 – FECIOARĂ

Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casă şi o să vă-ntoarceţi buzunarele pe dos ca să arate totul aşa cum v-aţi propus, şi n-o să fie deloc ieftin.

Relaţia cu partenerul de cuplu se poate reaşeza pe alte baze, să devină şi mai stabilă şi să vă căsătoriţi, dac-o fi şi-o fi.

Horoscop 17 iulie 2023 – BALANŢA

O să recuperaţi banii care vi se cuvin, dac-o să fiţi şi voi mai insistenţi, că altminteri o să tot treacă timpul şi nu e sigur c-o să-i mai primiţi.

O să strângeţi rândurile ca să fiţi din nou cu prietenii şi să ieşiţi la mondenităţi, şi poate în câteva reprize de concediu.

Horoscop 17 iulie 2023 – SCORPION

E cineva care-şi doreşte să petreceţi mai mult timp împreună şi să vă dezmorţiţi sufleteşte, c-a trecut un timp de când n-aţi mai avut preocupări comune.

O s-aveţi prilejul să aplanaţi nişte neînţelegeri şi viaţa de cuplu să devină armonioasă.

Horoscop 17 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

O să puteţi face rost de bani în plus şi o să-i folosiţi în concediu să vă deconectaţi, c-aveţi nevoie de o pauză după o perioadă de efort financiar şi nu numai.

Se poate să reluaţi o preocupare de timp liber şi să descărcaţi tensiunile, c-aţi atins un prag de oboseală psihică.

Horoscop 17 iulie 2023 – CAPRICORN

Se poate să vi se facă, în sfârşit, dreptate şi să vă recuperaţi bani, bunuri, onoare ştirbită, se-ndreaptă nişte lucruri, şi o să vă puteţi continua fericiţi, viaţa.

O să vă daţi osteneala să mulţumiţi pe toată lumea, să vă achitaţi de toate obligaţiile morale, financiare, dar reproşuri tot or să fie.

Horoscop 17 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

Aţi putea câştiga mai mulţi bani, dar n-o să mergeţi pân-acolo încât să munciţi până la epuizare pentru aceşti bani, că puneţi mare preţ pe sănătatea voastră.

Se poate să luaţi nişte decizii legate de casă şi o să vă consultaţi cu ai voştri, să ştiţi dacă vă cumpăraţi altă casă, ori începeţi o renovare.

Horoscop 17 iulie 2023 – PEŞTI

Un angajator vrea să vă ia în echipa lui şi o să vă prezinte situaţia în roz, ca să şi acceptaţi, dar voi nu vă lăsați luați de val pentru că s-ar putea să exagereze un pic.

E cineva care se simte atras de voi şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele să ştiţi dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă sau nu.

Horoscop 17 iulie 2023 – BERBEC

O s-aveţi nişte lucruri de făcut pe-acasă şi o să puneţi economiile la bătaie, ca să iasă ceva frumos, nu încropit din bani puţini, că e vorba despre confortul familiei voastre.

O să aflaţi de ce nu v-aţi luat banii la timp şi o să vi-i cereţi, că sunt ai voştri şi nu trebuie să renunţaţi la ei.

Horoscop 17 iulie 2023 – TAUR

Poate vă pregătiţi de o plecare în vacanţă şi îi mobilizaţi pe prieteni ca să vă sincronizaţi, şi cu deplasarea, şi cu cazarea, cu plăţile, să meargă totul – ceas.

E bine să lichidaţi toate restanțele şi în plan material, şi în cel spiritual, să fiţi în armonie cu toată lumea.

Horoscop 17 iulie 2023 – GEMENI

Veştile sunt amestecate, dar se-anunţă, totuşi, succes, şi o să daţi drumul proiectelor noi care pot începe şi din
toamnă – voi să fiţi gata de lansare la apă.

Se pare că s-au adunat cam multe plăți, sau le-aţi lăsaţi pe cele consistente acum – oricum, o să vă descurcaţi.