Horoscop 17 ianuarie, cu Neti Sandu. Vărsătorii dau lovitura

249

Horoscop 17 Ianuarie 2022 prezentat de Neti Sandu.

Lună plină, cu răscoliri sufletești. E un tumult, un combustibil cu care putem face multe lucruri și să ne bucurăm de ajutorul unor oameni care ne apreciază.

Vibrația zilei este 8 și e bine să ne păzim banii, să nu-i cheltuim fără rost. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare zodie.

Horoscop 17 ianuarie CAPRICORN

E cineva care o să vă dea un răspuns legat de relația sentimentală și o să știți cum stați – dar pare să fie favorabil răspunsul.

E agitație la voi, poate e mult de muncă și vreți să vă achitați de toate obligațiile, că sunt urgențe care vă dau de furcă și o să ieșiți cu toate la liman.

Horoscop 17 ianuarie VĂRSĂTOR

Or să vi se aprobe niște cereri și vă puteți dezvolta afacerile, poate veți face și niște achiziții.

Apar proiecte noi la orizont și poate alegeți unul cu care să dați lovitura, că o s-aveți inspirație și veți avea și o echipă cu care să lucrați în mod armonios.

Horoscop 17 ianuarie PEȘTI

Vi se poate schimba încadrarea la muncă și să luați un salariu mai bun, să căpătați și o funcție.

Se conturează o nouă relație care vă poate aduce fericirea, că ați învățat o lecție de viață și nu mai dați greș de data asta, că știți ce să nu repetați.

Horoscop 17 ianuarie BERBEC

O să primiți niște lucruri pe care le-ați cerut mai demult, dar abia acum s-au întrunit condițiile pe linie profesională.

O să vă puteți găsi de lucru și în alt oraș, poate pentru o vreme și o să vă fie apreciată munca, va fi o upgradare și o să lucrați la un nivel mai înalt.

Horoscop 17 ianuarie TAUR

Se poate lămuri o chestiune de familie și să împărțiți responsabilitățile și poate delegați pe cineva să facă niște treburi în locul vostru.

Vă puneți ordine în acte, în lucrurile care țin de școală, de examene și o să vă bucurați de succes că totul o să meargă șnur, dacă o să fiți conștiincioși.

Horoscop 17 ianuarie GEMENI

În cuplu e nevoie de un respiro și poate plecați pe undeva în week-end ca să vă bucurați de un timp de calitate și s-aveți preocupări comune.

V-ați putea trezi cu oferte de lucru și să și ziceți da, de-o să vă surprindă și pe voi, că e ceva tentant și care vi se potrivește mănușă.

Horoscop 17 ianuarie RAC

O să vă păziți banii, că apar tentații cărora o să le rezistați cu greu. Poate veți cumpără lucruri pentru casă.

S-au adunat cam multe, așa, de la-nceputul anului, dar o să fiți selectivi și veți alege lucrurile urgente, importante și restul o să fie făcut printre picături.

Horoscop 17 ianuarie LEU

O relație care intrase într-un con de umbră se luminează și poate-o s-aveți o altfel de comunicare.

V-au rămas niște colaborări de trecut în revistă și poate păstrați ce vă e mai ușor sau mai bine plătit, depinde de voi, numai să alegeți.

Horoscop 17 ianuarie FECIOARĂ

Se ivește ocazia să vă duceți la un interviu, să dați curs unei provocări că simțiți nevoia de adrenalină forte.

Aveți niște gânduri cu casa, poate vă mutați, o să investiți niște bani ca să zugrăviți, să reamenajați interiorul, mai construiți ceva pe lângă casă, poate.

Horoscop 17 ianuarie BALANȚĂ

Se poate să faceți niște comenzi on line de lucruri utile și frumoase pentru interiorul locuinței, ca să vă simțiți și mai bine la voi acasă.

E posibil să vă pice cu tronc cineva la a doua vedere, că prima dată n-ați simțit nimic special, dar acum s-a produs reacția chimică, aceea cu declanșare de endorfine.

Horoscop 17 ianuarie SCORPION

Poate strângeți rândurile și adunați în jurul vostru niște oameni de calitate care să vă susțină în tot ce faceți, la treabă, la distracție.

Or să vină acei bani pe care-i așteptați de la sfârșitul anului și o să vă regândiți politica monetară a familiei, ca să puteți pleca în week-enduri pe undeva.

Horoscop 17 ianuarie SĂGETĂTOR

Ați putea îndrepta o situație scriptică, să dați și un examen și să vă alegeți o nouă direcție profesională.

E o energie pe care-o puteți folosi în toate direcțiile și să rezolvați o sumedenie de lucruri că e un context special și nu vreți să ratați o șansă.