Horoscop 16 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Cine se întâlnește în sfârșit cu persoana cu care a vorbit până acum pe internet

2150

Horoscop 16 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV.

O zi condimentată. o s-avem chef şi de treabă şi să plecăm acolo unde ne dorim de multă vreme soi să revedem oameni dragi.

Vibraţia zilei este 7 şi o să avem o intuiţie a lucrurilor de calitate.

Horoscop 16 septembrie 2023 – FECIOARĂ

O să vă ocupaţi şi de treburi casnice, şi o să fiţi receptivi şi la problemele celor dragi, părinţii, bunicii, au nevoie de o mână de ajutor la voi şi vă duceţi.

Se poate să tranşaţi o chestiune de ordin financiar şi să vă cereţi banii cuveniţi şi să-i şi primiţi.

Horoscop 16 septembrie 2023 – BALANŢA

Se poate s-o porniţi la drum şi să v-aştepte tot felul de surprize pe-acolo că apar oameni la care nu v-aţi fi aşteptat şi poate mai schimbaţi, din mers, câte-o destinaţie.

Vine cineva care o să vă dea tot programul peste cap, dar o să fie cu adrenalină şi cu o stare de bine

Horoscop 16 septembrie 2023 – SCORPION

O să vă oferiţi o porţie de vacanţă ca să mai şi respiraţi, că v-o fi ajuns tevatura de la serviciu şi o să vă-ntoarceţi revigoraţi.

E un grup care vrea să puneţi şi voi umărul la o acţiune în care şi voi şi alţi oameni or să aibă de câştigat şi vă duceţi.

Horoscop 16 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR

O ieşire în lume v-ar detensiona şi v-ar pune în contact cu nişte oameni care să vă inspire, poate prindeţi un pont de afaceri şi o să vă şi iasă pasienţa, în curând.

O invitaţie la un party, sau la un spectacol, vă-ntâlniţi cu prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi o să vă prindă bine, sufleteşte

Horoscop 16 septembrie 2023 – CAPRICORN

Vi se lansează invitaţia să vă duceţi la un eveniment festiv care poate fi în altă localitate, dar asta n-o să vă împiedice să ajungeţi acolo.

Poate v-apucaţi de sporturi extreme , sau îi duceţi pe copii într-un parc de agrement să descarce acolo tensiunile, că au nevoie de aşa ceva.

Horoscop 16 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR

Întâlnire în doi, dacă vreţi să vă refaceţi şi voi viaţa de cuplu şi o să vă bucuraţi că e cineva căruia-i pasă de voi.

O să vă puteţi urni s-o porniţi la drum, chiar şi aşa, din scurt, că e cineva de care vă e dor.

Horoscop 16 septembrie 2023 – PEŞTI

Poate abia acum faceţi cunoştinţă cu cineva care v-a ţinut companie în reţelele de socializare şi o să ştiţi dacă este genul vostru, sau nu – că poate v-aţi înşelat.

Vă scot la plimbare prietenii, chiar insistă, şi se pare că n-o să regretaţi c-o să aflaţi tot felul de noutăţi.

Horoscop 16 septembrie 2023 – BERBEC

E cineva care îşi face curaj să vă abordeze şi o să vă lăsaţi curtaţi numai dacă nu vă aflaţi într-o relaţie altminteri vă vedeţi de treburile voastre.

O să-ntâlniţi în drumurile voastre un posibil partener de afaceri, foarte insistent, care vrea să vă convingă să lucraţi împreună

Horoscop 16 septembrie 2023 – TAUR

Poate v-aţi programat nişte treburi gospodăreşti care să vă ţină ocupaţi cam toată ziua şi o să daţi randament bun că sunteţi eficienţi. O oră de plimbare tot ar mai fi.

Poate aveţi o întrecere sportivă, ori poate sunteţi spectatori la meciul copiilor, sau vă duceţi la o piscină

Horoscop 16 septembrie 2023 – GEMENI

O să reluaţi nişte îndeletniciri de timp liber ca să uitaţi de stres, de grija ratelor, a facuturilor, de tristeţe şi să v-alegeţi cu un tonus de zile mari.

E posibil să apară cineva care să vă ia pe sus şi să vă îndrăgostiți rău, dacă nu aveţi pe nimeni, doar aşa.

Horoscop 16 septembrie 2023 – RAC

Un anturaj care o să vă scoată din casă şi o să petreceţi câteva ore la malul mării, la munte, sau la o piscină că simţiţi nevoia de relaxare.

Puteţi îmbina munca pe-acasă cu distracţia şi poate-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi că vi se face poftă să degustaţi ceva b un împreună.

Horoscop 16 septembrie 2023 – LEU

Poate v-aţi găsit un nou stil, sau încă mai lucraţi la el ca să aveţi o stare de bunădispoziţie, după atâta muncă şi o să fie reconfortant.

Se poate să plecaţi şi cu tren şi cu avion, şi cu scuterul, poate să fie o modalitate diferită de a vă deplasa şi o să vă fie alimentat spiritul de aventură.