Horoscop 16 august 2023, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea cheltui mai mulți bani pentru a se pregăti de vacanță

2286

Horoscop 16 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv.

O zi cu Lună nouă şi veşti bune. O să ne punem o dorinţă şi ea se va împlini c-o să ne gândim zi de zi la ea şi va creşte odată cu noi.

Vibraţia zilei este 7 şi n-o să lăsăm nimic la voia întâmplării, că ne pasă de ce se-ntâmplă cu noi.

Horoscop 16 august 2023 – LEU

O să vă-ntâlniţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi să mai câştigaţi nişte bani – poate fi o ofertă mai veche la care aţi avut timp să vă gândiţi.

Se poate să vă facă o surpriză plăcută fiinţa iubită şi să vă ia într-o plimbare într-o staţiune de agrement, sau măcar la o piscină.

Horoscop 16 august 2023 – FECIOARĂ

O să daţi zor să vă achitaţi de obligaţiile de serviciu ca să vă puteţi întâlni cu prietenii după program, vă duceţi într-un parc de agrement, la un spectacol, un concert.

Poate-i daţi de capăt unei probleme de sănătate, luaţi un tratament, ţineţi şi o dietă şi vă vindecaţi.

Horoscop 16 august 2023 – BALANŢA

Se rezolvă o problemă financiară şi o să ştiţi pe ce bani puteţi conta ca să plecaţi în vacanţă, să rezolvaţi şi celelalte lucruri importante din agendă.

E o chestiune de suflet care vă dă de furcă, insomnii şi dacă n-o să vorbiţi despre ea cu cineva de încredere n-o să vă găsiţi liniştea

Horoscop 16 august 2023 – SCORPION

O să vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri ca să fixaţi termenii unei colaborări, că vreţi să fie totul clar, pus pe hârtie, să n-aveţi discuţii după aceea.

Se poate să întâlniţi pe cineva care să corespundă modelului vostru de partener de cuplu şi să cultivaţi o relaţie care-o să meargă bine.

Horoscop 16 august 2023 – SĂGETĂTOR

Există o tentaţie turistică, să vă duceţi într-o excursie acolo unde aţi visat cine ştie de când poate pentru că e mai ieftină, sau anturajul face toţi banii.

Apar nişte mişcări de trupe la serviciu, poate veţi lucra în alt departament, ori poate o s-aveţi alţi şefi.

Horoscop 16 august 2023 – CAPRICORN

Se poate să luaţi un împrumut bancar, sau poate cereţi un salariu, două în avans că să v-ajungă în vacanţă şi pentru cheltuielile casei.

Poate va trebui să daţi dovadă de o şi mai mare înţelegere faţă de partenerul de cuplu care dă semne de oboseală.

Horoscop 16 august 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să cheltuiţi mai mulţi bani cu maşina, ca să puteţi pleca la drum, în siguranţă şi o să vă cam scuture de bani la service

Apare cineva în peisajul sentimental şi poate o să vă arătaţi interesaţi dacă sunteţi fără partener de cuplu.

Horoscop 16 august 2023 – PEŞTI

E de lucru la serviciu, se anunţă şi bani, pot veni şi din particular c-o s-aveţi timp să mai lucraţi şi peste program şi o să staţi bine la capitolul – bani.

Le puteţi cere şefilor nişte bani în plus, un voucher de vacanţă şi dacă nu reacţionează în niciun fel poate vă orientaţi spre alt job.

Horoscop 16 august 2023 – BERBEC

O să vă acordaţi şi vouă un plus de atenţie, vă duceţi la doctor, la fizioterapie, la spa, ca să vă recăpătaţi vibe-ul, s-aveţi chef de muncă.

Poate mai faceţi unele achiziţii pentru casa, dacă daţi de reduceri, sau va mai intra bani despre care nu ştiaţi.

Horoscop 16 august 2023 – TAUR

Dorinţele se împlinesc şi o să vă duceţi la alt serviciu, sau să vă luaţi o casă pentru că vreţi să vă căsătoriţi, ori poate faceţi rost de bani să vă luaţi o maşină.

Poate primiţi cadou o plecare într-o staţiune turistică şi o să vă priască sejurul, o să fie revigorant.

Horoscop 16 august 2023 – GEMENI

Poate vi se vor semna, în sfârşit, nişte acte şi o s-aveţi o libertate de mişcare, şi poate şi de exprimare, că n-aţi avut voie să vă spuneţi părerile.

Poate vă orientaţi spre nişte studii, vă înscrieţi la şcoală, vedeţi ce taxe sunt şi dacă vi le permiteţi.

Horoscop 16 august 2023 – RAC

E cineva care insistă să lucraţi împreună şi dacă întrunesc condiţiile la care ţineţi o să v-apucaţi de treabă, dar după ce se încheie concediul.

Se va regla relaţia şi cu anturajul şi cu partenerul de cuplu şi o să vă recăpătaţi liniştea de altădată.