Horoscop 15 august 2023, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea avea azi marea întâlnire cu cineva

6495

Horocop 15 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O zi reuşită. Avem chef de plimbare, de revăzut prieteni, rude, o să ieşim pe la evenimente mondene, mai o ceremonie, mai o expoziţie şi o să ne facem plinul energetic, emoţional.

Vibraţia zilei este 6 şi o să ne bucurăm de prezenţa celor dragi.

Horoscop 15 august 2023 – LEU

Se poate să aibă loc marea întâlnire cu cineva care vă poate deveni partener de cuplu şi o să puteţi construi frumos o relaţie care să fie trainică.

Se va găsi cineva care să vă scoată la o plimbare, poate chiar la malul mării şi o să fie ceva cheltuiala, dar n-o să rămâneţi pe zero.

Horoscop 15 august 2023 – FECIOARĂ

Apare cineva care îşi doreşte o relaţie, dacă n-aveţi pe nimeni şi o să aveţi suficientă răbdare să vedeţi dacă există compatibilitate pentru un parteneriat – serios – de cuplu.

Poate mai lăsaţi deoparte muncă, grijile şi luaţi şi voi o porţie de relaxare cu ai voştri, ieşiţi la o plimbare, vă duceţi la piscină.

Horoscop 15 august 2023 – BALANŢA

E cineva care v-a rămas dator cu o explicaţie şi dac-o să fiţi mulţumiţi de răspuns poate veţi continua relaţia, dar în alţi termeni, la alt nivel.

O să luaţi parte la un eveniment şi o s-aveţi partea voastră de glorie, poate pentru c-o să vă fie apreciată muncă.

Horoscop 15 august 2023 – SCORPION

Se poate să revedeţi o persoană dragă şi poate puneţi la cale o întâlnire cu grupul de prieteni ca să vă bucuraţi împreună de realizările din ultima perioadă.

Se poate să daţi o fugă la malul mării, sau să urcaţi pe poteci de muncă ca să respiraţi alt aer.

Horoscop 15 august 2023 – SĂGETĂTOR

Vi se împlinesc nişte aşteptări! Prietenii vă căuta la fel ca înainte, mai demult şi o să vă bucuraţi de o companie agreabilă, o să vă încărcaţi bateriile.

V-aşteaptă cineva la un grătar şi dacă n-aveţi urgențe acasă, vă duceţi.

Horoscop 15 august 2023 – CAPRICORN

O să vă achitaţi de treburile obligatorii şi-o să vă acordaţi şi vouă câteva ore ca să vă delectaţi cu altceva care să vă elibereze de stres.

Poate plecaţi într-o excursie, chiar de o zi, şi se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi.

Horoscop 15 august 2023 – VĂRSĂTOR

E posibil să apară cineva care să se insinueze în viaţa voastră şi să fiţi şi voi receptivi, dacă n-aveţi companion de viaţă.

Poate daţi o fugă în staţiunea preferată ca să luaţi aer curat, să vă hrăniţi cu alimente fără chimicale şi să vă odihniţi

Horoscop 15 august 2023 – PEŞTI

Sufleteşte are de unde să vă fie mai bine dacă o să daţi dovadă de empatie, că partenerul traversează o perioadă mai stresantă şi o să-l menajaţi.

Vă invită cineva la un eveniment, mai cu pretenţii şi o să aveţi şi voi partea voastră de contribuţie – poate e o gală.

Horoscop 15 august 2023 – BERBEC

Poate ieşiţi, fie la plimbare, fie ca să le faceţi o vizita unor prieteni, că au ceva de sărbătorit şi nu se acceptă să fiţi de faţă.

Se poate să întâlniţi pe cineva care să vă schimbe viaţa în bine, dacă eraţi în căutarea unei persoane care să vă completeze sufleteşte.

Horoscop 15 august 2023 – TAUR

Poate vă scoate la cafea un posibil partener de afaceri şi o să discutaţi pe-ndelete despre ce urmează să lucraţi, la ce veţi colabora, dacă o să vă puneţi de acord.

O să vă facă plăcere să-i chemaţi pe la voi pe prieteni ca să le gătiţi ceva bun, şi să staţi la poveşti, la un pahar de vorbă.

Horoscop 15 august 2023 – GEMENI

Lumea are nevoie de voi şi voi, la rândul vostru o să adunaţi oameni în jurul vostru că să vă puteţi distra, să practicaţi un sport, să vă destindeţi.

Prezenţa cuiva o să vă imprime un vibe pozitiv şi o să uitaţi de toată oboseala acumulată, că o să vă hrăniţi cu endorfine

Horoscop 15 august 2023 – RAC

Vă invită cineva la masă, poate e o zi aniversară, poate fi şi un party surpriză pentru voi, pregătit în mare secret de familie şi de prieteni.

Aveţi nevoie de relaxare şi poate daţi o petrecere să staţi la sueta cu prietenii, cu rudele s-o luaţi de la început de luni, cu forţe proaspete.