Horoscop 13 august 2023, cu Neti Sandu. Doua zodii se pot îndrăgosti astăzi și să fie în al nouălea cer

2190

Horoscop 13 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O zi cu de toate. Ştim de ce acte de generozitate suntem în stare şi asta ne face puternici, ne dă încredere în noi, creşte stima de sine.

Vibraţia zilei este 4 şi familia e sfântă, asta mai ştim.

Horoscop 13 august 2023 – LEU

O să puteţi repara o relaţie care v-a făcut fericiţi, o vreme, dar au intervenit pe parcurs nişte factori perturbatori şi s-a pierdut vibe-ul. Poate-l refaceţi.

O să vă puteţi deplasa spre o staţiune de agrement şi să lăsaţi deoparte grijile, oboseala, ca să fiţi în formă, să vă revigoraţi.

Horoscop 13 august 2023 – FECIOARĂ

Poate reluaţi o preocupare deconectantă, vreun sport de agrement, ori o fi o reuniune cu prietenii ca să vă recăpătaţi buna dispoziţie.

Poate plecaţi într-o excursie, cu trenul, cu vaporul, pare să fie ceva inedit, poate vă plimbaţi cu hidrobicicleta la mare, sau pe un lac.

Horoscop 13 august 2023 – BALANŢA

O invitaţie la o zi de naştere, sau de căsătorie, şi o să revedeţi prieteni pe care nu i-aţi mai întâlnit cine ştie de când, şi o să vă consolidaţi relaţiile.

O întâlnire – de suflet, poate fi o cină romantică şi o să vă faceţi mărturisiri, jurăminte de credinţă.

Horoscop 13 august 2023 – SCORPION

E momentul adevărului! O să fiţi sinceri cu partenerul de cuplu şi o să afle care vă sunt sentimentele şi ce sunteţi dispuşi să faceţi pentru el.

Revin acei prieteni cu care ieşeaţi pe la evenimente şi o să vă faceţi program de timp liber – dacă nu plecaţi

Horoscop 13 august 2023 – SĂGETĂTOR

Cineva căruia i-oţi fi promis că-i faceţi o vizită vă dă un reminder ca să nu uitaţi să treceţi pe acolo, că sunt chestiuni serioase de luat în discuţie.

E posibil să-ntâlniţi pe cineva la drum şi să vi se pară potrivită pentru o relaţie, persoană. Rămâne de văzut dacă da, sau nu!

Horoscop 13 august 2023 – CAPRICORN

O apariţie – surpriză, vă scoate cineva din oala cu melancolie şi o să vă simţiţi în al nouălea cer, că poate vă îndrăgostiţi şi n-o să mai ştiţi pe ce lume sunteţi.

O să primiţi o invitaţie la masă, poate e un eveniment festiv, sau o cină în doi, un tete a tete.

Horoscop 13 august 2023 – VĂRSĂTOR

Poate vă duceţi la o ceremonie religioasă, e un party la care o s-ajungeţi şi voi, chiar dac-o să trebuiască să rulaţi pe autostradă, că e în alt oraş.

Se poate să recuperaţi nişte bani, e cineva care avea să vă dea înapoi o datorie şi o să aveţi de cheltuială, să ieşiţi la masă cu prietenii.

Horoscop 13 august 2023 – PEŞTI

O veste bună de la cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă convingă, poate chiar azi, să vă implicaţi într-o colaborare care se va bucura de succes.

Se pare că v-a răzbit dorul de cineva şi o să faceţi drum la malul mării, la munte, acolo unde v-aşteaptă.

Horoscop 13 august 2023 – BERBEC

Sunt câteva evenimente prin oraş şi o să le treceţi în revistă, că sunt prieteni cu care vreţi să schimbaţi o vorbă, după ce nu v-aţi mai văzut de un car de ani.

Horoscop 13 august 2023 – TAUR

Poate aveţi de sărbătorit în familie şi o să pregătiţi nişte delicatese ca să-i chemaţi pe fraţi, surori, pe prieteni, la un suc, o îngheţată.

O să le faceţi pe plac celor mici şi o să-i duceţi să facă o baie în mare, sau la piscină, îi duceţi într-un parc acvatic.

Horoscop 13 august 2023 – GEMENI

Din banii strânşi o să scoateţi să luaţi un cadou pentru cei la care vă duceţi în vizită şi s-aveţi de drum, că poate plecaţi mai departe de casă.

O ieşire cu prietenii, într-o staţiune turistică s-ar putea să depăşească bugetul alocat, dar mai aveţi ceva rezerve din colaborări.

Horoscop 13 august 2023 – RAC

E un eveniment în familie şi o s-aveţi nişte invitaţi, chit că ieşiţi cu ei la o piscină, să vă răcoriţi, c-aveţi nevoie şi de spaţiu de manevră.

Se poate să primiţi un cadou, poate fi o zi specială pentru voi dar nu neapărat, cineva care vă iubeşte şi vine cu un cadou.