Horoscop 10 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care relația de cuplu poate lua o turnură fericită

2378

Horoscop 10 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV.

Surprize plăcute azi. Starea de spirit e una bună încă de la începutul zilei şi o să rămânem în această atmosferă că or să apară momente plăcute pe tot parcursul zilei.

Vibraţia zilei este 1 şi o să ne luăm, probabil, un angajament faţă de noi înşine.

Horoscop 10 septembrie 2023 – FECIOARĂ

O veste bună de la cineva care vă face o vizită şi o să recalibraţi relaţia, c-a trecut un timp de când nu v-aţi mai văzut şi au apărut nişte defazări.

Se poate să prindeţi din zbor o idee de afaceri, poate fi o colaborare şi să vă asiguraţi un venit suplimentar.

Horoscop 10 septembrie 2023 – BALANŢA

Se poate să vă invite cineva la o plimbare, o cină în doi şi o să vi se facă vreo mărturisire, vreo declaraţie de dragoste poate şi o să vă lase fără cuvinte.

S-a strecurat o oarecare neîncredere în privinţa partenerului de cuplu, dar nu poate fi ceva serios, o fi doar oboseala.

Horoscop 10 septembrie 2023 – SCORPION

E posibil să fie o sărbătoare la voi în familie şi să primiţi cadouri, pregătiţi o masă festivă şi o să fie distracţie.

Poate vă invită cineva la un târg, o expoziţie, o festivitate, poate fi un concert şi să fie distracţie.

Horoscop 10 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR

O invitaţie în străinătate v-ar limpezi mintea, v-ar da un nou imbold să vă depăşiţi limitele că vouă vă plac provocările.

E un prieten care vrea să vă vedeţi la fel de mult ca înainte şi dacă vi se pare posibil o să faceţi cumva să coincidă programul.

Horoscop 10 septembrie 2023 – CAPRICORN

Sunt nişte oameni care vă aşteaptă să puneţi umărul la un eveniment care v-ar pune şi pe voi în valoare şi poate aţi câştiga bani, relaţii utile.

Se poate să vă duceţi la o nuntă şi-o să fie un bun prilej să mai ieşiţi şi voi pe afară, să vă mai detaşaţi, un pic, de treburile de zi cu zi.

Horoscop 10 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR

Relaţia de cuplu promite să se aşeze frumos şi se poate să vă căsătoriţi anul ăsta, anul celălalt, dacă vă decideţi.

E un grup care vă scoate în lume şi o să petreceţi frumos, că o să revedeţi prieteni pe care nu i-aţi mai întâlnit de multă vreme.

Horoscop 10 septembrie 2023 – PEŞTI

E un eveniment festiv care vă aduce în preajma unor oameni care au lipsit o vreme din viaţa voastră şi o să vă bucuraţi de revedere şi de veştile bune pe care le veţi primi.

Se poate să primiţi o invitaţie la un tete-a-tete şi relaţia voastră de cuplu poate lua o turnură fericită.

Horoscop 10 septembrie 2023 – BERBEC

Apare cineva care e pe lungimea voastră de undă şi poate să fie exact ce vă doriţi, dar mai aşteptaţi câteva săptămâni până o să vă faceţi o idee mai clară.

Poate daţi o fugă la malul mării sau într-un parc de agrement ca să vă eliberaţi de stres şi să vă binedispuneţi.

Horoscop 10 septembrie 2023 – TAUR

O reuniune care o să vă încarce, frumos, bateriile sufletului şi o să vreţi să vă vedeţi mai des cu nişte oameni care sunt preocupaţi de aceleaşi lucruri ca şi voi, practicaţi vreun sport.

Se poate să luaţi parte la o logodnă, la o căsătorie chiar, sau ar putea fi şi un botez şi să fie distracţie.

Horoscop 10 septembrie 2023 – GEMENI

Se poate să faceţi o trataţie, chiar şi la restaurant, cu rezervare, ca să vă serbaţi, o fi ceva care se cere stropit cu şampanie şi-i chemaţi pe prieteni, ca să serviţi.

O să vă ia prin surprindere vizita cuiva, care s-ar putea să aibă ceva important să vă transmită. E o surpriză.

Horoscop 10 septembrie 2023 – RAC

Poate faceţi o incursiune pe online să găsiţi un cadou pentru cei la care vă duceţi în vizită, la o petrecere, sau ca să vă luaţi vouă o ţinută pentru party, dacă nu vă duceţi pe la magazine.

Dacă nu aveţi chef de ieşit pe afară, poate preparaţi ceva lejer pentru amicii care or să vină în vizită şi o să vă simţiţi foarte bine.

Horoscop 10 septembrie 2023 – LEU

O invitaţie care-o să vă facă fericiţi, să vă duceţi la piscină, la mare, sau într-o staţiune montană să vă răcoriţi, să vă mai trageţi sufletul.

Poate plecaţi într-o excursie de-o zi, un dus-întors şi să luaţi aer, să vă bucuraţi de revederea unor peisaje şi oameni care să vă meargă la suflet.