Horoscop 1 august 2023. Ce aduce Luna Plină pentru zodii. Cine ar putea primi mai mult de lucru la muncă

6724

Horoscop 1 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. Luna Plină cu de toate. E un surplus de energie, un tumult sufletesc, nervi întinşi la maxim, dar succesul nu ne va ocoli.

Vibraţia zilei este 1 şi să ţintim un obiectiv major.

Horoscop 1 august 2023 – LEU

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să vă uniţi forţele ca să realizaţi un proiect durabil, de care să se bucure cât mai multă lume, să se adreseze publicului larg.

E posibil să vi se dea mai mult de lucru şi să luaţi mai mulţi bani atât de la serviciu, cât şi din particular.

Horoscop 1 august 2023 – FECIOARĂ

Munca voastră nu mai trece neobservată şi o să vă treziţi cu elogii, şi pe alocuri şi cu unele reproşuri că e cam agitaţie la serviciu, că şefii aşteaptă concediul.

E momentul să vă pese mai mult de sănătate şi să ţineţi o dietă, să luaţi şi un tratament dacă e cazul, trebuie văzut cum staţi.

Horoscop 1 august 2023 – BALANŢA

E cineva care va dă târcoale în speranţa c-o să rezonaţi cu semnalele pe care vi le transmite – e valabil numai dacă n-aveţi partener de viaţă.

E posibil să vi se dea mai mult de lucru şi să luaţi mai mulţi bani atât de la serviciu, cât şi din particular.

Horoscop 1 august 2023 – SCORPION

O să faceţi şi treaba, o să vă şi distraţi, v-aţi propus multe lucruri, dar o să fiţi selectivi, că nu v-ajunge timpul pentru toate şi e vorba şi despre consumul de energie.

Vă caută cineva care vrea să lucraţi la un proiect, şi se poate chiar să renunţaţi la actualul serviciu dac-o fi şi-o fi.

Horoscop 1 august 2023 – SĂGETĂTOR

Se pare c-o să recuperaţi nişte bani şi pe care o să-i cheltuiţi pe ceva scump, o vacanţă, poate, Sau aţi găsit o maşină poate la un preţ accesibil şi-o luaţi.

E cineva care vă scoate la o întâlnire că au rămas nişte lucruri nespuse şi relaţia are de suferit.

Horoscop 1 august 2023 – CAPRICORN

O să fiţi înconjuraţi de lume multă şi n-o să lăsaţi nicio ocazie să vă duceţi la evenimentele de prin oraş, poate aveţi şi un cuvânt de spus pe-acolo. Şi-o să fie o zi încărcată.

Se pare că e un moment bun să-ntâlniţi pe cineva care să vă completeze frumos şi să formaţi un cuplu.

Horoscop 1 august 2023 – VĂRSĂTOR

Se iveşte ocazia să faceţi un progres pe linia profesională şi o să trebuiască, probabil să daţi un concurs, dar există posibilitatea şi fără.

O să vă reinventaţi c-o să descoperiţi un filon interior şi o să se contureze un succes

Horoscop 1 august 2023 – PEŞTI

E cineva care vă poate oferi un ajutor dezinteresat şi să ieşiţi dintr-o situaţie delicată , că se ajunsese la un impas.

Poate o să le tot daţi email şefilor, datornicilor, să vă înapoieze banii că vreţi şi voi un concediu.

Horoscop 1 august 2023 – BERBEC

Se poate să legalizaţi o situaţie şi poate vă angajaţi undeva, ori veţi lucra în particular şi o să strângeţi un capital, pe care, de alt fel o să-l cheltuiţi rapid.

Se poate să luaţi o decizie referitoare la banii pe care-i cereţi pentru proiectul în care aţi fost implicaţi şi aşteptaţi semnarea contractului.

Horoscop 1 august 2023 – TAUR

E posibil să primiţi, în sfârşit o confirmare că aţi luat un examen, sau o aprobare, un permis, un voucher, şi o să beneficiaţi de nişte drepturi și vă veţi bucura de nişte libertăţi.

Sunt nişte profesionişti care vor să daţi drumul unei colaborări, dar dacă sunteţi prinşi în alte angajamente n-o să se poată.

Horoscop 1 august 2023 – GEMENI

Poate plecaţi în concediu şi faceţi rezervări, alegeţi traseu, sau poate se ocupă o agenţie de turism de toate aspectele, voi doar alegeţi.

O să puteţi semna acte, să vă luaţi locuinţa la care visaţi cine ştie de când şi vă interesați și de felul în care s-o mobilaţi.

Horoscop 1 august 2023 – RAC

O să puteţi întâlni şi voi pe cineva care să vă înţeleagă, să se plieze pe cerinţele voastre şi o să fie o plăcere traiul în doi.

Ideal ar fi să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie ca să nu vă încerce regretele tardive, mai ales când e vorba despre o căsnicie.