Gina Pistol, cerută de soţie în emisiunea “Chefi la cuţite”. Răspunsul blondinei a fost: “DA”

0
693

În cadrul ultimei ediții a sezonului 5 „Chefi la cuțite”, în care telespectatorii au aflat numele marelui câștigător, surprizele s-au ţinut lanţ.

Gina Pistol a strălucit într-o rochie care îi scotea în evidenţă trăsăturile fizice şi a primit în dar flori de la cei trei chefi. Dar, asta nu a fost tot!

Nu am fost niciodată atât de festivi până acum. Zici că mergem la nuntă.” a declarat chef Scărlătescu.

Gina Pistol, îl iei în căsătorie pe Cătălin Scărlătescu?” a venit întrebarea lui chef Dumitrescu, iar răspunsul blondinei a surprins pe toată lumea.

DA!” a fost răspunsul promt al frumoasei Gina Pistol.

M-a mai luat de vreo două ori.” a fost completarea lui Cătălin Scărlătescu.

Momentul a fost unul special şi încărcat de emoţie, iar cei trei chefi şi frumoasa prezentatoare TV au zâmbit larg şi au părut că se distrează foarte bine împreună.

Câştigătorul premiului de 30.000 de euro este Bogdan, din echipa albastră! “Plutesc pe un norişor şi pot să mă duc departe, nu contează că am trecut prin iad.” a declarat marele câştigător “Chefi la Cuţite”.

A fost un sezon extrem de greu și de condimentat, iar bătălia culinară a ajuns acum la final! Au fost aproape o mie de concurenți înscriși, dar numai unul a fost desemnat câștigător!

Cel de-al cincilea sezon a fost unul de poveste, fiindcă a avut cele mai frumoase și mai gustoase farfurii. Au fost peste 1000 de bucătari înscriși, dar doar 220 s-au prezentat în fața Chefilor.

În semifinală au ajuns doar șase concurenți, iar finala a fost o bătălie dată în trei: Marlena, Cristina și Bogdan.

Au gătit contra cronometru și au încercat să demonstreze că au tot ceea ce le trebuie pentru a câștiga premiul de 30.000 de euro!

Să vină banda”, a zis Florin plin de emoții. Verdictul? Marele câștigător a fost desemnat Bogdan Vandici, bucătarul din echipa albastră de ștrumfi jedi, condusă de Chef Florin Dumitrescu!

A fost un sezon de poveste, cu o finală pe măsură! La doar 21 de ani, Bogdan a reușit să arate tuturor că nu vârsta este cea care contează, ci talentul și îndrăzneala cu care decizi să faci spectacol în bucătărie.

Îți amintești cum s-a prezentat Bogdan Vandici în preselecții?

Bogdan Vandici este din Oradea, are 21 de ani și este bucătar. Pentru a impresiona juriul, concurentul a ales să facă o prăjitură Pavlova. Emoțiile au fost mari, dar concurentul s-a descurcat de minune și a terminat rețeta la timp!

Totuși, surpriza a fost mare pentru chefi atunci când au văzut rezultatul! Au gustat, au analizat și apoi a urmat verdictul: trei cuțite!

Poveste de viață: Cine este Bogdan Vandici?

Bogdan a plecat la facultate în Olanda, dar fiindcă nu i-a plăcut, el a decis să se apuce de bucătărie. A venit acasă, și-a luat o diplomă de bucătar și apoi a plecat la Paris, acolo unde a primit lecții importante. N-a stat mult, fiindcă s-a întors acasă atunci când i-a murit mama și a decis să fie aproape de familie.

Pentru o perioadă am simțit că m-a tras pământul. Dar sunt sigur că ar fi mândră să mă vadă acum”, a zis Bogdan vizibil emoționat.

Acum, el este marele câștigător al celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”!

 

 

 

sursa: facebook
storefashion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieti un comentariu
Va rugam sa va scrieti numele