Gigi Becali nu s-a dezlipit de mama sa Alexandrina, ajunsă în scaun cu rotile, pe care a dus-o la o clinică privată

410

Gigi Becali ține foarte mult la mama sa și are o relație speciala cu ea, dezvăluind că nici la această vârstă nu-i iese din cuvânt şi face tot posibilul să nu o supere. Recent, patronul celor de la FCSB a fost la o clinică privată din București pentru a merge la un control cu părintele său.

Gigi Becali a spus în nenumărate rânduri că o iubește enorm de mult pe mama sa și că îi este profund recunoscător pentru cum l-a crescut. În urmă cu câteva zile, Alexandrina Becali, mama finanțatorului de la FCSB, a fost văzută la un centru de îngrijire medicală, alături de fiul său, care nu s-a dezlipit de ea.

Cu fiecare ocazie, Gigi Becali a mărturisit că își iubește și respectă enorm mama pentru felul în care l-a crescut, educat și protejat. În vârstă de 91 de ani, femeia este o prezență discretă și, totodată, foarte credincioasă.

În public, apare îmbrăcată în negru, pentru că poartă doliu în memoria soțului său, Tase, decedat în 1989, dar și a surorii mai mari a milionarului, Dorina, trecută în neființă.

La finalul săptămânii trecute, mai exact vineri, fotoreporterii site-ului nr. 1 din România au întâlnit-o pe femeie la o clinică privată, unde – credem noi – s-a prezentat pentru un control de rutină.

Mama acestuia se îmbracă mereu în culoarea negru și asta nu doar pentru că poartă doliu și acum pentru Tase, soțul său care a decedat în anul 1989, ci face acest lucru și în memoria fiicei sale, Dorina, care a decedat în anul 2000.

Părintele patronului formației bucureștene nu a fost lăsat singur nici măcar o clipă, iar asta pentru că fiul său a fost extrem de grijuliu, după cum arată Prosport. Alexandrina a trebuit să se folosească de un scaun cu rotile în drum spre cabinet și băiatul său s-a asigurat că ajunge în siguranță înăuntru.

Alexandrina Becali nu era singură, ci alături de fiul ei. Latifundiarul din Pipera nu și-a scăpat nicio clipă din ochi mama. S-a asigurat, tot timpul, că nu-i lipsește nimic și că primește respectul cuvenit de la angajații institutului medical. În clinică, mama patronului de la FCSB a avut nevoie de un scaun cu rotile pentru a ajunge la cabinet, potrivit imaginilor

Ca să ajungă la mașină, Alexandrina Becali a avut nevoie de ajutor. S-au găsit, imediat, oameni binevoitori, care au fost omeniți corespunzător de patronul FCSB-ului, care a băgat adânc mâna în buzunar. După faptă și răsplată, nu-i așa?

În fața bolidului, Gigi Becali nu a fost impasibil. A sprijinit-o pe mama lui și s-a asigurat că are confortul cuvenit lângă el. Odată ajunși în limuzină, milionarul și mama lui s-au retras în zona Pipera. Femeia avea nevoie, logic, de odihnă.

Anul trecut, Gigi Becali a vorbit despre relația pe care o are cu persoana care i-a dat viață. Finanțatorul FCSB-ului spune că mama sa îl așteaptă mereu cu ceaiul deja pregătit. Milionarul și-a exprimat din nou aprecierea față de Alexandrina, mama sa.

„Aoleu, vai de capul meu! Mă ceartă în fiecare zi! Orice, nu-i bine, nu-i place nimic! Dragostea mamei e până la 200 de ani, ea mă așteaptă în fiecare zi cu ceai.

Mă trezesc la 6 și mă trezesc cu ceaiul făcut. Dacă eu găsesc ceaiul, asta înseamnă că ea se trezește la 5. Vă dați seama ce înseamnă dragostea mamei? Mă cicălește, mă înnebunește!”, declara Gigi Becali.