Gigi Becali l-a făcut pe Irinel Columbeanu să plângă! „Să îl ajute femeile, Monica şi Romaniţa! Ce, eu nu puteam să-mi iau yacht?”

3200

Gigi Becali a anunţat că nu-l va ajuta financiar pe Irinel Columbeanu, ajuns la azil într-o situaţie disperată, singur pe lume şi fără nici un leu în buzunare.

Gigi Becali l-a făcut pe Irinel Columbeanu să plângă! Patronul celor de la FCSB a declarat că nu intenționează să îl ajute pe fostul milionar de la Izvorani, căruia i-a reproşat viaţa uşoară pe care a dus-o în trecut.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu?

Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica și fata lui îl vor ajuta (n.r. – Monica Gabor şi Irina, fosta soţie şi, respectiv, fiica lor). Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil.

Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, a spus Gigi Becali.

„Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață.

Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi.

Eu cred că și Romanița (n.r. – Romanţia Iovan, o fostă iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut.

Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai spus Gigi Becali.

Irinel Columbeanu a ajuns într-un azil de bătrâni de la Ghermăneşti, acolo unde a stat şi tatăl lui, dar nu are bani să achite serviciile. O lună costă 4.000 de lei, iar pensia fostului milionar de la Izvorani este de 2.000 de lei.

Proprietarul azilului este prieten cu Irinel Columbeanu şi a aacceptat să-l găzduiască o vreme gratis, dar nu poate face acest lucru pe termen lung.

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane (n.r. – 2.000 de lei), de unde să aibă bani să plătească? Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune, că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni, și Gigi Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil.

Îl țin și eu gratis o lună-două! Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat proprietarul azilului de la Ghermăneşti, Ion Cassian,