GESTUL BIZAR FĂCUT DE LIVIA, LA SCURT TIMP DUPĂ CE L-A PĂRĂSIT PE CĂTĂLIN BORDEA. ASTA SPUNE MULTE

10095

Încet, dar sigur, totul pare să prindă contur. Cătălin Bordea și Livia nu mai formează un cuplu, iar dovezile vorbesc de la sine. Ce gest a făcut Livia, la scurt timp după ce l-a părăsit pe câștigătorul America Express.

Cătălin Bordea a fost părăsit de soția lui, informație confirmată de sursele CANCAN.RO, iar întâmplările din ultima perioadă par să prindă tot mai mult contur.

Dacă stand-uperul își exteriorizează trăirile pe rețelele de socializare, semn că simte nevoia să își strige durerea în public (Vezi AICI ce a postat pe Intagram), Livia a luat o decizie radicală.

Gestul făcut de Livia, la scurt timp după despărțirea de Cătălin Bordea

La polul opus, fosta lui parteneră a preferat să fie mai discretă, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare, însă nu în totalitate, iar asta spune multe.

La o simplă căutare, internauții au putut observa că Livia și-a închis contul de pe Instagram, iar pe Facebook, a renunțat la numele soțului ei.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit faptul că stand-uperul ar fi făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a salva relația lor, însă flacăra iubirii nu a mai putut fi reaprinsă. Lucrurile sunt cât se poate de serioase.

Livia a părăsit locuința în care a trăit alături de Bordea, fără niciun regret. Deși decizia de a se separa a fost luată de ea cu mult timp înainte, câștigătorul America Express a continuat să spere. În liniște, discret și cu demnitate, Cătălin încă suferă din cauza destrămării căsniciei.

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin.

Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar.

Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult.

O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului