Gemenele lui Mihai Morar s-au ‘despărțit’. Anunțul trist făcut de prezentator: „Ziua în care inima mea s-a împărțit”

3378

Gemenele lui Mihai Morar s-au ‘despărțit’. Prezentatorul are o familie frumoasă alături de soția lui, Gabriela, și cele trei fete ale lor, gemenele Mara și Cezara, și mezina Roua.

Jurnalistul a declarat în nenumărate rânduri că educația fetelor sale este foarte importantă, motiv pentru care plătește oricât este nevoie.

Gemenele lui Mihai Morar s-au ‘despărțit’. Până acum, timp de opt ani de zile, fetele au învățat la o școală privată, pentru care realizatorul de radio a plătit o avere.

Însă, odată cu începerea liceului, Cezara și Mara nu au ales același drum, spre surprinderea tuturor.

Gemenele lui Mihai Morar s-au ‘despărțit’
Mihai Morar a făcut o postare pe rețelele sociale, în care apare alături de fetele lui, în prima zi de școală, însă în locuri diferite, asta pentru că gemenele nu au ales să studieze la aceeași instituție.

Cezara a ales un liceu de stat, Colegiul Național Sfântul Sava, iar Mara a vrut să rămână ‘acasă’, la instituția privată unde a studiat până acum, Olga Gudynn Int’l School.

“ZIUA ÎN CARE INIMA MEA S-A ÎMPĂRȚIT ÎN 3 LOCURI DIFERITE… Felicitări, Cezara, pentru că ai ales ceva nou: Colegiul Național SFÂNTUL SAVA!

Felicitări, Mara, pentru că ai ales să rămâi “acasa”, la @olgagudynnintlschool! Roua, ai două surori minunate! Să-ți fie exemplu! Ai ce invăța de la ELE! Vă iubesc infinit!❤️❤️❤️”

– este textul scris de mama lor, Gabriela, astăzi, în prima zi de școală, îl simt la fel, îl semnez și nu mai adaug nimic. ❤️❤️❤️„, este mesajul transmis de Mihai Morar, pe rețelele sociale.

„Ce tare, ma mir cum de s-u putut separa gemenele… am si eu o sora geamana si la fel s-a intamplat, la liceu ne-am separat, însă, la facultate, nuu… ne simteam lipsa una alteia, drept dovada si acum, dupa atatia ani. Lucram la acelasi job si nu ne-am mai despartit niciodata. Parca nu-mi vad viata fara ea prin preajma mea/

Felicitari pentru admiterea la Sf Sava, Cezara! Felicitari, Mara!!!!!!! Felicitari, iubiti parinti!!„, sunt doar câteva dintre comentariile la postare.

Suma pe care Mihai Morar o scoate lunar din buzunar pentru a plăti școala școala privată nu este deloc una mică. Pe site-ul instituției sunt trecute și taxele percepute pentru educarea copiilor.

Acestea încep de la 760 euro/ lună, pentru un program care începe la ora 8:00 dimineața până la ora 14:00 și poate ajunge până la 930 de euro.