Gabriela Firea și-a însurat băiatul cel mare. Toate imaginile de la nunta de lux: miresa – superbă, cuscrii – emoționați, nașii – persoane cunoscute

1781

Gabriela Firea a fost soacră mare în weekend. Tudor-Ștefan, fiul ei de 28 de ani, din căsnicia cu Răsvan Firea, s-a însurat cu frumoasa lui iubită, Eva Emilie, iar imaginile publicate în online vorbesc singure despre cât de elegant și fastuos a fost evenimentul.

Cum s-au îmbrăcat soacra mică și soacra mare la evenimentul copiilor lor.

Tudor-Ștefan, fiul nemonden al Gabrielei Firea, s-a însurat sâmbără, 7 octombrie, cu aleasa lui, Eva Emilie, o blondă superbă, care a strălucit în ziua nunții.

Părinții miresei, Nicoline și Matthew Lesley, apar în fotografia oficială alături de socrii mari, Gabriela Firea și Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, acesta din urmă fiind și cel care a oficiat cununia civilă.

După cum a anunțat Gabriela Firea, tot pe Facebook, nași au fost Gigi Nețoiu (64 de ani, fost acționar al echipelor de fotbal Rocar București, FC Dinamo București și FC Universitatea Craiova) și tânăra lui parteneră de viață, Cătălina.

Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la nunta fiului ei

„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie! Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții. Asta înseamnă dragostea deplina!

Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, a fost mesajul Gabrielei Firea, pe Facebook, unde a publicat și o serie de imagini de la fericitul eveniment.

Tudor Ștefan este fiul Gabrielei Firea din mariajul cu Răsvan Firea

Tudor-Ștefan este fiul Gabrielei Firea din prima ei căsnicie, cea cu Răsvan Firea. Mariajul a durat 17 ani, în perioada 1993 – 2010, an în care Răsvan Firea a murit, la 54 de ani, în urma unui atac cerebral.

Răsvan Firea a fost un atlet și antrenor român de atletism, membru al Comisiei de Marketing a Federației Române de Atletism. Mama sa, Elena Firea, a fost arbitru internațional și vicepreședinte al Federației Române de Gimnastică.

Mirela Vaida a cântat la nuntă
După cununia civilă și ceremonia religioasă, mirii, părinții, nașii și invitații au petrecut într-un loc exclusivist, din inima Capitalei, InterContinental Athénée Palace. Mirela Vaida și Crina Abrudan, două dintre invitatele la nuntă, au publicat pe Instagram imagini de la petrecere. De altfel, Mirela Vaida, bună prietenă cu Gabriela Firea, s-a ocupat și de programul artistic.

„Aseară am avut bucuria de a participa la unul dintre cele mai frumoase și mai emoționante evenimente din viața oricărei mame: cununia primului născut! Gabriela Firea a fost soacră mare! Eu am participat și am cântat și la botezurile celor doi băieți mai mici ai Gabrielei, așa încât am fost cu atât mai onorată să iau parte la cununia lui Tudor și a Evei, aseară, într-un eveniment super elegant și exclusivist, organizat de Carmen Ioniță.

Mă bucur pentru Gabriela, pentru că mă leagă de ea o prietenie veche: amândouă suntem moldovence, suntem mame de 3 copii, ne leagă carieră în TV, pentru că am fost colege, și, nu în ultimul rând, lumea zice că semănăm: purtăm cărarea și bretonul pe aceeași parte, avem bărbia ascuțită și.. suntem cele mai mari petrecaretee! Noi două stăm pe ringul de dans toată noaptea!

Felicitări, dragă Gabi, și îți mulțumesc că ai avut, din nou, încredere în mine să îmi dai pe mână un așa eveniment grandios, pe care l-am prezentat cu tot dragul, și în care am cântat cu multă bucurie, alături de mari artiști ai României! Felicitări mirilor și Casă de Piatră! Abia așteptăm următoarele evenimente fericite!”, a fost mesajul Mirelei Vaida.