Gabriela Firea a plecat din România! Anunțul făcut chiar acum de Gigi Becali: Pentru ce să mai vină?

3150

Gigi Becali a vorbit, duminică seară, despre acuzațiile care i-au fost aduse Gabrielei Firea, fina sa, în scandalul legat de azilele groazei.

Gabriela Firea a plecat din România! Gigi Becali: Pentru ce să mai vină?

Gigi Becali susține ferm că toate acuzațiile legate de azilele groazei care le-au fost aduse finilor săi, Gabriela Firea și Florentin Pandele, sunt minciuni, precizând că cei doi nu vor reveni în România până când nu vor afla decizia procurorului.

„Nu că sunt finii mei, că îi iubesc că sunt finii mei, dar ați căzut în derizoriu. Băi, e prea mult! Adică s-a săturat lumea și nici nu mai crede în minciuni pentru că atâta timp cât voi țaca minciună, minciună, minciună, păi bă, de ce nu cheamă procurorul. De ce nu lăsați, bă procurorul (…)

Pentru ce să îi cheme dacă nu au nicio vină? Dacă îi chema până acum? De ce? Pentru că a făcut ăla, aoleu, a făcut plângere penală că ce? Că vezi domnule că a mințit.

Păi nu există bă. Păi ce să caute bă (în România)? Pentru ce să mai vină? Stați să vedem ce zice procurorul acu, ați înnebunit”, a declarat el, duminică, în cadrul unui interviu acordat pentru România TV.

„La început am crezut de Godei, acum nu mai cred. Din cauza voastră nu mai cred nici de Godei. Dacă văd că te duci acolo și filmezi și zici: ”Vai ce mizerie e” Și acolo este ca la mine în casă.

Eu zic că nu e cum ziceți voi. O să vedeți și pedepsele (…) O casă din aia eu o văd vilă pe dinafară, chiar așa de multă mizerie este în vila aia?

Voi dați de la Bălăceanca și ziceți că e în Voluntari ca să îi atacați pe Firea și pe Pandele. Niciun procuror nu zice că are vreo vină Firea sau Pandele”, a adăugat Gigi Becali.

Gabriela Firea nu ar fi permis niciodată să existe azile ale groazei în România
Din punctul său de vedere, nu s-ar fi întâmpla niciun abuz de acest fel, dacă finii săi ar fi știut despre azilele groazei de la bun început.

„Dacă știa Pandele de atrocități sau dacă știam eu, permiteam așa ceva? Niciodată în viața mea! Nici Pandele, mai ales Firea. Nu permitea aia în viața ei să se întâmple asta.

Nu mai mulți, un singur bătrân dacă pățea așa ceva (…) Este primărie mare cu mulți angajați și unde este primărie mare cu bani mulți și multe posturi. Pandele are 2.500 de angajați, care a fost mai hoț, Godei ăla s-a apropiat mai mult, dar stai să vedem și cu Godei”, a zis el.