Gabriela Cristea, dezvăluiri despre moartea mamei sale! Nu a mers la înmormântare, însă și-a luat adio de la ființa care i-a dat viață. ”E greu de explicat în cuvinte”

5584

Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții sale, iar abia acum și-a găsit fericirea în sânul familiei pe care și-a creat-o împreună cu Tavi Clonta, soțul său!

Vedeta a fost asupru criticată pentru că nu a mers la înmormântarea mamei, dar și pentru faptul că nu-și lasă tatăl să-și vadă nepoatele.

E mereu cu zâmbetul pe buze, însă mereu a avut de dus o povoară grea în spate după ce a fost ani de zile criticată de faptul că nu a mers la înmormântarea mamei sale, dar și pentru că nu are deloc o relație bună cu tatăl sau care ajuns la bătrânețe își dorește să-și vadă nepoatele înainte să se stingă din viață.

Chiar dacă a refuzat să o conducă pe ultimul drum pe mama ei, Gabriela Cristea a declarat într-un interviu pentru Acces Direct că și-a luat adio de la cea care i-a dat viață, însă nu vrea să dea detalii despre acest lucru.

”A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de exlicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu.

Iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când nu mai este nu o să le povestesc. Mi se par prea intime.”, a spus Gabriela Cristea

Mi-a luat adio de la ea. Nu, nu am mers la spital.”, a mai spus ea, la fel de evaziv. Vorbind acum din postura de mama, Gabi Cristea a dat de inteles cat de mult i-a lipsit afectiunea mamei sale.

Prezentatoarea TV a ținut să aducă în discuție faptul că între ea și mama sa nu a fost tocmai o relație extrem de apropiată, iar aceasta își dorește să aibă o altfel de relație cu cele două fiice ale sale.

”Eu o sa vreau să am o relație mult mai apropiată cu fiica mea. Am simțit nevoia de multe lucruri”, a mai precizat vedeta.

„In copilarie totul a fost ok. Am ales sa fac balet si am fost inteleasa. Ulterior, lucrurile nu au mai stat la fel. Eu nu prea am fost genul de persoana pe care sa o poti controla si tocmai de aceea relatiile nu sunt tocmai cordiale.

Nu poti sa ii ceri unui om sa faca un lucru pe care nu si-l doreste. Pur si simplu, eu am iesit din mentalitatea „Imi fac un copil ca sa am o cana de apa la batranete”.

Nu, faci un copil ca sa dai o noua viata. Daca o sa vrea fiica-mea sa imi dea o cana de apa la batranete, daca nu…eu nu o sa ma supar absolut deloc.

Mi s-a impus sa fac lucrurile altfel decat le vedeam eu. Parintii mei nu erau mandri de mine cand am inceput sa lucrez in televiziune. Era mentalitatea aia ca fetele care apar la TV sunt usoare.

Probabil ca si-ar fi dorit sa fiu balerina, nu intelegeau de ce trebuia sa schimb, sa fac altceva.”, a povestit Gabriela Cristea.

Toată lumea știe că atât mama Gabrielei Cristea a luptat să își vadă fata de pe patul de moarte, aceasta fiind cea mai mare dorință a sa. după 3 intervenții chirurgicale dificile, didina Cristea s-a stins din cauza unei pancreatite. Mătusa Gabrielei Cristea a vorbit despre starea de sănătate a femeii, explicând că deși operația reușise, infecția apucase să se extindă în tot corpul și medicii nu au mai avut ce să facă.

Tatăl Gabrielei Cristea a plâns-o mult pe cea care i-a fost soție, ba chiar a declarat la acea vreme că femeia poate nu s-ar fi stins dacă fii ca ei venea să o vadă pe patul de spital. Aceasta fusese ultima ei dorință.

„Păcat că a plecat prea devreme dintre noi. Era un om extraordinar, pe care-l plânge toată lumea. A fost o persoană care nu merită s-o uiţi şi nici n-o s-o uit vreodată. Aş vrea să mă ia şi pe mine, să nu mă lase aici singur. Dacă Gabriela venea s-o vadă pe maică-sa poate nu murea”, a povestit tatăl Gabrielei Cristea.

Sunt alte lucruri mai grave si pe care probabil nici nu le constientizeaza. Sunt impacata acum cu viata mea”.

Adriana Bahmuteanu i-a sugerat ca iertarea este cea care vindeca toare ranile: „Poate ca ai fi si mai impacata daca i-ai ierta pe cei care ti-au gresit”.

„Dar de ce crezi ca nu i-am iertat? Pana la urma, toate ranile se inchid. Raman cicatrici, dar asta nu inseamna ca nu poti sa mergi mai departe. Nu am transmis nimanui asta, e o discutie intre mine si mine.”, a concluzionat prezentatoarea TV.