Gabi Cristea și Tavi Clonda, răsfăț în Grecia. Suma fabuloasă pe care au lăsat-o într-un supermarket din țară înainte de plecare

1277

Gabi Cristea și Tavi Clonda au plecat alături de fetițele lor și de alți prieteni în Grecia, unde au închiriat o vilă.

Cei doi se declară entuziasmați de tot ce au întâlnit aici, iar despre plajă spun că e superbă. Artistul a făcut și o trimitere discretă către litoralul românesc, unde prețurile au ajuns să bată serviciile.

“Șezlongurile sunt gratis aici, atâta timp cât iei de la ei mâncare, băuturi”, a precizat Tavi Clonda pe o rețea de socializare.

Tavi și Gabriela au rămas cu o gaură în buget după ce au făcut cumpărături pentru Grecia Înainte de a demara spre Grecia, Tavi și Gabriela s-au pregătit temeinic pentru această călătorie, așa că au făcut și ceva cumpărături.

La sfârșit au avut însă un șoc, asta când au văzut cât au cheltuit. “ A fost prietenul meu în vacanță în Grecia și mi-a spus că gama lor de vinuri nu este ce trebuie anul acesta. Așa că, dacă vrem să servim un vin rose pe plajă, seara, ar fi bine să-l luăm de aici.

O să luăm o șampanie pentru copii pentru că le place să dea noroc”, spunea Tavi Clonda înainte să ajungă la destinație.

„Cumpărăm și suc, și apă plată, și vin, zici că mergem într-o țară subdezvoltată”, glumea Gabriela Cristea.

Surpriza a venit la casa de marcat din supermarket, unde cei doi au avut de achitat 1681,98 de lei.”Și uite așa am terminat cumpărăturile și am plecat după ce ne-am ușurat bine de bani”, au remarcat ei la sfârșit.

“Sunteți în vacanță acolo și Grecia arde”

Chiar dacă Grecia este din nou acaparată de incendii, Gabi Cristea a vrut să linștească spiritele după ce a primit mai multe mesaje și a precizat că în zona unde sunt ei nu există niciun pericol.

Dacă vă uitați la știri, vedeți că sunt din ce în ce mai multe știri despre faptul că sunt diverse avertizări pentru Grecia în ceea ce privește focul. Sunt multe zone în care, din păcate, sunt incendii foarte grave.

Asta se petrece an de an în Grecia. În general, zona de sud și insulele sunt foarte afectate. Au fost multe mesaje și foarte mulți dintre voi care îmi spuneau:

“Sunteți în vacanță acolo și Grecia arde”. Într-adevăr, sunt multe zone, dar și zone în care situația este foarte bună, nu sunt incendii, slavă Domnului.

Din fericire, în locul unde suntem noi totul e sigur”, a spus Gabi Cristea pe o rețea de socializare.