Fratele Mădălinei Manole Redeschide Vechi Controverse: „Nu Cred În Sinucidere!”

1867

Fratele Madalinei Manole readuce în atenția publicului controversele legate de moartea acesteia.

Într-o postare pe Facebook, Marian Manole, fratele artistei a transmis un mesaj pentru fanii artistei. El le-a cerut, nici mai mult, nici mai puțin, să nu mai spună că Mădălina Manole s-ar fi sinucis. În opinia sa, artista ar fi fost vorba despre un omor, de care ar fi responsabil fostul soț al cântăreței, Petru Mircea.

„Bună dimineața, dragi fani ai Mădălinei Manole de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta!

Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: «săraca, era slabă de înger», «săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul», «nu avea credință destulă», «suferea după fostul soț», «era depresiva» și multe altele!

Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere!”, a scris Marian Manole, în postarea de pe Facebook.

Cererea lui Marian Manole pentru fanii ei

Fratele artistei crede cu tărie că Mădălina Manole nu s-a sinucis, așa cum au stabilit anchetele oficiale. El susține că, în urma cercetărilor făcute de către persoanele avizate și criminaliști, aceasta ar fi fost victima unei crime, a unui omor.

„Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”, a mai scris Marian Manole pe Facebook.

Marian Manole a reluat ipoteza omorului

Nu este prima oară când Marian Manole susține că, în cazul surorii sale, nu a fost vorba de sinucidere. În urmă cu un an el spunea că are noi dovezi din care rezultă că moartea Mădălinei nu a fost o sinucidere. El spunea că îi lipsesc banii pentru a redeschide dosarul și pentru a solicita noi cercetări pentru a-și demonstra ipoteza.

La vremea respectivă apela la fanii artistei pentru a strânge banii necesari în vederea redeschiderii dosarului.

„În tot acest timp am umblat peste tot, încercând să aflăm adevărul. Nu ne putem împăca deloc cu ideea că ea s-a omorât așa. Am găsit probe noi în acest dosar, probe care vor schimba cu totul situația. Însă, pentru a deschide acest proces avem nevoie de bani pentru taxa de timbru, avocat și alte cheltuieli de judecată. De aceea, am apelat la ajutorul fanilor Mădălinei, care știu că sunt mulți. Dacă fiecare donează 10 lei, ne va fi de un real ajutor”, spunea Marian Manole.

Acuzații la adresa lui Petru Mircea. El spunea că Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole, este criminalul moral al surorii sale.

„Nu pot uita că a adus imediat o altă femeie în casa surorii mele. Nu îl pot ierta că atâția amar de amar de ani nu ne-a lăsat să ne vedem nepotul. A zis la TV că vrem banii Mădălinei, dar de fapt el i-a luat pe toți. El a rămas cu toți, el încasează banii din drepturi de autor, tot. Nu m-ar mira ca nepotul meu să spună mamă acelei femei, celebra blondă, care susținea că este cea mai bună prietenă a Mădălinei, pentru ca mai apoi să ia îi ia locul în patul soțului ei, Halal prietenă. Vreau să îl demasc că simt că nu mai pot, murim toți puțin câte puțin”, spunea atunci Marian Manole.

Mădălina Manole a decedat în anul 2010, chiar de ziua ei de naștere, după ce ar fi băut o sticlă de Furadan. Este o substanță chimică foarte toxică ce a ucis-o pe loc. Moartea ei a fost un șoc pentru toată lumea, dar mai ales pentru familie, care a susținut tot timpul că artista nu s-a sinucis