FOTO – În Ce Palat Locuieşte Monica Tatoiu. Cum Arată Casa Ei

355

Monica Tatoiu trăieşte pe picior mare!

Femeia de afaceri duce o viaţă de regină într-o casă care valorează 2,5 milioane de euro şi este una dintre cele mai securizate.

Locuinţa familiei Tatoiu dispune de un sistem de alarme foarte complex, aşadar nimeni nu se poate apropia de vreo intrare fără a fi monitorizat.

Actuala locuinţa de lux a fost construită pe un teren cumpărat în anul 1996, pe locul unde se afla o groapă de gunoi, fără canalizare, electricitate, sau trotuar.

Soţul femeii de afaceri, Victor Tatoiu, şi-a dorit să facă una dintre cele mai inteligente locuinţe, aşa că a amplasat şi sisteme de încălzire care topesc zăpada chiar sub asfalt, în fata garajelor, dar şi a scărilor exterioare.

”Casa este în permanență conectată și monitorizată de o firmă de securitate și avem posibilitatea să o vedem din orice parte a lumii, prin Internet.

Eu pot să controlez în fiecare secundă cine este în casă sau afară pentru că toate camerele video îmi sunt accesibile prin Internet, iar tot ce se filmează pe aceste camere se transferă în timp real și se înregistrează pe un server.

În plus, sistemele de protecție activă anunță într-o secundă firma de pază dacă se întâmplă ca vreun intrus să încerce să ne intre în casă.

Tot sistemul de protecție a casei este inventat de mine, astfel încât nimeni nu știe cum funcționează și am siguranța că nimeni nu îmi poate intra în casă fără voia mea.

Dacă vă uitați bine, ușile de la intrare sunt din termopan vitrat, nu am nevoie de uși supersecurizate, pentru că nimeni nu poate intra în casa mea fără ca eu să știu”, spuneau Victor şi Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a declarat raspicat ca nu a dus niciodata grija banilor. Monica Tatoiu a facut dezvaluiri la emisiunea online “E OK sa fii vedeta?”. Fosta femeie de afaceri a recunoscut ca banii nu i-au lipsit niciodata.

“Mama a fost fata de detinut politic, tata sarb. Pana la 16 ani a fost cumplit, dar tatal meu, fiu de taran, a depasit asta, era cel mai mare cardiolog.

Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a facut casa, nu ne-a cumparat masini, ne-a dat educatie. Am facut pian, balet. Am tablouri pe care le-a primit de la toti pacientii lui.

Mi-a dat mistria, restul l-am facut singura, prin munca. Nu am avut niciodata probleme cu banii”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit okmagazine.ro.

Monica Tatoiu este o fosta femeie de afaceri. Vedeta este casatorita cu Victor Tatoiu, cu care are un baiat, Victor.

Monica Tatoiu și-a trăit viața din plin, după cum mărturisea într-un interviu. Femeia de afaceri a făcut dezvăluiri nebănuite din viața sa intimă.