Florin Dumitrescu, probleme serioase de sănătate. Ce a pățit juratul de la Chefi la cuțite: ”Am slăbit cinci kilograme”

358

Florin Dumitrescu, necazuri mari de ordin medical. Ce se întâmplă în aceste clipe cu juratul emisiunii Chefi la cuțite.

Celebrul bucătar a dezvăluit că are probleme serioase de sănătate. Ce a pățit juratul de la Chefi la cuțite. A slăbit cinci kilograme în ultimele zile din cauza unor neplăceri care îi dau dureri de cap și de care nu mai scapă.

Florin Dumitrescu, necazuri mari de ordin medical. Ce se întâmplă în aceste clipe cu juratul emisiunii Chefi la cuțite
Florin Dumitrescu le-a mărturisit fanilor de pe social media că are necazuri mari de ordin medical. Juratul emisiunii Chefi la cuțite a spus ce se întâmplă în aceste clipe cu el, subliniind că a eliminat câteva kilograme bune.

Concret, cheful de la Antena 1 nu se simte tocmai bine și acest lucru se observă din felul în care vorbește. Are nasul înfundat și pare ușor răgușit. Vedeta de la Antena 1 s-a filmat undeva în natură, cel mai probabil în curtea casei sale.

„Sunt în a treia zi de febră și răceală… nu știu… nasoală. Am slăbit cinci kilograme de sâmbătă până azi”, le-a spus bucătarul internauților de pe Instagram, unde a discutat și despre altă problemă.

Juratul de la Chefi la cuțite primește tot felul de amenințări de la oamenii din social media, multe dintre ele fiind la adresa fiicelor sale. Florin Dumitrescu nu înțelege de ce aceste persoane trimit astfel de comentarii răutăcioase.

Până acum nu a apelat la poliție și nu a făcut nicio plângere penală, precizând că majoritatea mesajelor vin de la internauți care au conturi pe care nu există nicio postare sau fotografii. Și chiar le-a arătat tuturor injuriile pe care le primește.

„Într-o lume normală nu ar exista astfel de mesaje. Mai ales de la conturi fără postări. Și nu este singurul mesaj de acest gen pe care îl primesc, sunt zeci de mesaje așa. Penibil”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Florin Dumitrescu, revoltat de răutatea oamenilor

„Mesajul nu l-am pus cu scopul de a aduna milă sau cu scopul de a aduna și alte mesaje de acest fel. Nu îmi stă în caracter să mă duc la poliție, să-i depun plângere omului că e cretin.

Dar mie mi s-a luat, sincer. Adică, ai ceva cu mine, ai cu mine, ce ai cu copiii mei? De aia vă zic pe această cale că sunt pentru și disponibil pentru o campanie anti hate, mai ales care se reflectă asupra copiilor.

Nu au nicio vină că tu ești prost. Dacă ai libertatea de a spune absolut orice pe Internet și de a trimite mesaje jignitoare către oricine măcar să și plătești pentru asta”, a completat Florin Dumitrescu.