Filmare incendiară cu Anamaria Prodan pe internet! Ipostaze interzise minorilor: „Hai că sunt bine! Ce mai facem…”

3907

Anamaria Prodan continuă să fie una dintre cele mai sexy femei din România.

Anamaria Prodan „aprinde” imaginația fanilor cu pozele și filmările în care apare sumar îmbrăcată, în lenjerie intimă sau în costum de baie.

Impresara investește bani grei în tratamente de înfrumusețare, dar face și sport și este atentă și la alimentație. De aceea, nu este de mirare că pozele cu ea au apărut și în presa din străinătate, iar tabloidele britanice o numesc „cel mai sexy impresar de fotbal”.

Anamaria Prodan nu ratează nicio șansă de a capta atenția opiniei publice. Impresara susține că lucrează la transferuri, dar a găsit timp și pentru o ieșire la piscină.

În urmă cu doar câteva zile, ea a reușit să-și surprindă fanii de pe Instagram cu un clip de-a dreptul incendiar, în care apare în costum de baie și i care a adunat sute de mii de vizualizări!

„Bine totul, da? Deci pot să mă prezint așa la piscină? E ok sau nu? Și costumul de baie e nou. Nu? Totul… Oare pot să mă prezint și eu, la 50 de ani, așa? La piscină!

Hai, că sunt bine, ce să mai facem, nu? Cam așa… Ca să nu mai fie Photoshop, nu? Ce ziceți?”, spune Anamaria Prodan în timp ce se filmează.

Anamaria Prodan i-a luat pe toți prin surprindere după ce a postat o fotografie pe Instagram, în care se ține de mână cu noul bărbat din viața ei.

Bineînțeles că, fotografia a fost foarte apreciată de internauți și comentată doar de prietenii apropiați ai vedetei.

Se poate vedea clar că Anamaria Prodan a trecut peste căsnicia cu Reghecampf, așa cum a făcut și antrenorul. Cei doi își văd separat de viață și încearcă să fie fericiți cu altă persoană.

Anamaria Prodan, gata să se mărite din nou

Anamaria Prodan povestea, la un moment dat, că după ce va divorța oficial de Reghecamapf, atunci va putea să vorbească de o nuntă alături de bărbatul care este în viața ei.

”Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală”, a declarat vedeta.

Referitor la noul iubit, Anamaria Prodan a precizat într-un interviu online că este extrem de diferit de fostul soț și că acesta vine dintr-o lume cu reguli distincte.

Ea susține că încă nu au avut parte de un sărut, dar că e îndrăgostită de el și se simte foarte bine când petrec timp împreună.

”Da, îmi place foarte tare de cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă viitorul meu soț sau iubit nu este perfect pentru copiii mei, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă, spunea Anamaria Prodan.

”E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât..

Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a mai zis impresara.