Fiica Maiei Morgenstern, o frumusețe rară! Cum arată fata la 19 ani

714

Fiica cea mică a actriței Maia Morgenstern a împlinit pe 21 aprilie frumoasa vârstă de 19 ani, iar actrița i-a transmis cele mai frumoase gânduri.

Maia Morgenstern, viață tumultoasă
Viața Maiei Morgenstern a fost presărată cu suișuri, dar și coborâșuri. Aceasta a excelat în sfera profesioanlă, numele său ajungând să fie sonor chiar și peste Ocean.

Totuși din punct de vedere personal, actrița nu a avut noroc în dragoste, însă în urma relațiilor pe care le-a avut a devenit mama a trei copii frumoși de care este foarte mândră: Tudor Istodor, Cabiria Morgenstern și Isadora Băltățeanu.

Maia Morgenstern, declarație emoționantă
Joia aceasta, pe data de 21 aprilie, fiica cea mică a Maiei Morgenstern a împlinit 19 ani.

Actrița a distribuit pe rețelele sociale fotografii în care apare tânăra. Aceasta este de o frumusețe nemărginită. În dreptul imaginilor Maia a scris:

„La mulți ani, copil iubit!”. Postarea actriței a fost apreciată de urmăritorii ei, iar urările nu au întârziat în secțiunea de comentarii

Aceasta a postat și o fotografie cu Isadora de pe vremea cînd era bebeluș.

Maia Morgenstern, relația cu doctorul Dumitru Băltățeanu

Isadora Băltățeanu este fiica pe care Maia Morgenstern o are împreună cu doctorul Dumitru Băltățeanu, cu care a fost căsătorită din 2001 până în 2015.

Dacă Tudor și Cabiria au moștenit pasiunea mamei pentru cinematografie, mezina are cu totul altă direcție. Isadora este interesată de domeniul psihologiei.

Maia Morgenstern a prezentat cu emoție momentul nașterii fiicei sale, Isadora. Actrița a adus-o pe lume la vârsta de 40 de ani și a etichetat sarcina ca fiind un act de curaj, ținând cont de vârsta la care a născut-o.

„Am avut curaj. Nu poate fi vorba de inconștiență fiindcă știam deja ce înseamnă să ai copii, dar e cel mai frumos dar pe care viață ți-l poate face și pe care tu poți să-l faci vieții”, declara Maia.

Povestea de iubire dintre Maia Morgenstern și doctorul Dumitru Băltățeanu, tatăl mezinei, a durat 14 ani și a avut rădăcinile în Franța, în timp ce Maia se afla într-un turneu în Marseille. Conform Click! Maia, susținea că au o conexiune puternică, la vremea aceea:

„Când ne-am cunoscut, a fost atâta comunicare între noi, atâta nevoie unul de celălalt… Ne-a fost sete unul de altul”, povestea Maia.