Fiica Elenei Udrea, Eva Maria, este afectată de lipsa mamei. Cum a fost filmată micuța alături de tatăl ei

669

Fiica Elenei Udrea, Eva Maria, a fost recent surprinsă în compania tatălui său, Adrian Alexandrov, iar imaginile care au apărut online au devenit virale și au provocat un val de reacții emoționate pe Internet.

Se pare că Eva Maria resimte foarte puternic absența mamei sale, care se află în închisoare de mai bine de un an. Elena Udrea a fost condamnată în dosarul „Gala Bute” și își ispășește pedeapsa în Penitenciarul Târgușor.

În timp ce ea se află departe de casă, iubitul său, Adrian Alexandrov, se ocupă în mod exclusiv de creșterea micuței și încearcă să îi ofere o educație aleasă. Cu toate acestea, se pare că lipsa mamei afectează o profund pe fiica lor.

Imaginile virale arată un copil îngândurat, lipsit de energie și vizibil afectat. Pe chipul Evei Maria se poate observa tristețea și suferința.

Persoana care a surprins aceste momente emoționante a rămas fără cuvinte în fața supărării pe care o afișa micuța, în ciuda eforturilor lui Alexandrov de a-i oferi toată grija, iubirea și atenția de care are nevoie.

„Ieri, pe o terasă din Mamaia, Eva Maria, fetița Elenei Udrea, m-a ucis cu tristețea ei. Stătea cuminte și tăcută, privind copiii din piscină, în timp ce tatăl ei o înconjura cu grijă și tandrețe. Mi-a rupt sufletul… PS. Postez aceste imagini cu acordul domnului Adrian Alexandrov. PS2. Am oprit comentariile să nu ne desfigurăm de la atâta ură!’, este postarea făcută în online de jurnalista Floriana Jucan.

Aceste imagini au generat o mare emoție și compasiune în rândul utilizatorilor de internet, care au transmis mesaje de susținere și încurajare pentru Eva Maria și Adrian Alexandrov.

Mulți oameni au exprimat dorința ca Elena Udrea să se întoarcă acasă cât mai curând posibil, pentru a fi alături de fiica sa și a-i oferi sprijinul și afecțiunea de care are nevoie.

„Nu mi se pare tristă, ar trebui ca maică-sa să de a înapoi banii care i-a furat, stau și mă gândesc câți copii sunt nefericiți pentru că stau în sărăcie, nu au acces la școală și toate din cauza unora ca Udrea …’/

‘Fetița este victimă a greșelilor mamei sale! Ce greu îi va fi când va merge la școală!’/ ‘Trist într-adevăr, dar nu este singura care crește departe de un părinte!’/ ‘Orice alegere duce la consecințe.

Nu este normal ca cei mici să plătească pentru astea. Dar înainte de a face ceva, sa ne gândim că exista o lege dreaptă, care echilibrează si compensează’/ ‘Înainte să ne gândim noi la fetița ei, trebuia să se gândească ea’/

‘Un copil cred ca nu trebuie sa plătească pentru greșelile părinților, în niciun fel’, sunt câteva dintre comentariile celor din online