Fiica Biancăi Drăgușanu, ca o păpușă în ținuta Dolce & Gabanna. Cât costă rochia cu maci, asortată perfect cu sandalele

2975

Bianca Drăgușanu nu trece neobservată, oriunde s-ar duce. Iar atunci când o are alături și pe fiica ei, nimeni nu își poate lua ochii de la ele.

Sofia este ca o păpușă de frumoasă, iar hainele în care o îmbracă mama ei ies, și ele, în evidență. Cum ar fi această rochie superbă din colecția Dolce & Gabbana primăvară-vară 2023.

Iată cele mai noi și frumoase poze cu fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav!

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, va împlini 7 ani în luna septembrie. Pe zi ce trece este mai frumoasă, mai gingașă, mai dulce și e greu să spui cu cine seamănă mai mult. Atât Victor, cât și Bianca, au trăsături frumoase, care se regăsesc în fizionomia fiicei lor.

Sofia este și tare carismatică și are o atitudine politicoasă și elegantă în toate aparițiile ei televizate. De exemplu, în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, Sofia spunea, cu maturitate: „Da, eu îmi urmez sufletul, îmi plac animalele și vreau să fiu doctor veterinar”.

Zilele trecute, Bianca a publicat pe Instagram două poze noi cu Sofia, iar fetița este adorabilă în ținuta de vară, cu rochie și sandale.

Am recunoscut imediat print-ul Dolce & Gabbana, cel cu maci, care l-a înlocuit cu succes pe cel cu tranafiri roz, din colecțiile mai vechi.

Pe site-ul oficial oficial al celebrilor designeri italieni am găsit rochița din poplin la prețul de 395 de euro, iar sandalele perfect asortate, la prețul de 295 de euro.

Conform descrierii, sandalele au un toculeț de 3,5 cm, pătrat, și sunt confecționate din piele naturală și bumbac. Un calcul simplu ne indică faptul că ținuta Sofiei a costat 690 de euro, adică aproximativ 3500 de lei.

Bianca Drăgușanu și fiica ei s-au asortat cu cățelul roz

Bianca Drăgușanu, fiica ei, Sofia, și câinele micuței, pomeranianul Pufișor, par desprinși dintr-o poveste modernă. Frumoase, aranjate, asortate cu câinele vopsit roz, cele două, mamă și fiică, sunt o adevărată apariție. Au rămas celebre aceste imagini publicate de Bianca, tot pe pagina ei de Instagram, acolo unde e urmărită de peste 1,1 milioane de oameni.

Copila poartă geacă Christian Dior, la fel ca mama ei, prețul unei singure piese fiind 1000 de euro, asta doar pentru că face parte dintr-o colecție mai veche, Christian Dior by John Galliano, din 2004. Piesele sunt considerate deja vintage, iar în magazinele online nu mai sunt disponibile.

Bianca poartă și o geantă roz, Balenciaga, în valoare de 2000 de euro, dar cei care se uită cu atenție la imagini observă că și pomeranianul Pufișor este asortat cu Bianca și cu fiica ei.

Pufișor este cadoul pe care vedeta i l-a făcut Sofiei, în 2021. „Toate ca toate, dar nici măcar un cățel ca al meu: roz”, spunea Bianca, pe Instagram, atunci când le-a făcut fanilor cunoștință cu patrupedul, pe care l-a dus la salonul de coafură canină, pentru a fi vopsit.