Evejimentul anului în televiziune! Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, înlocuiți la “Chefi la cuțite”. Șefii din Antena 1, declarații dure la adresa lor

1590

Un nou juriul la Chefi la cuțite! Incredibil, dar adevărat! Știrea bombă a venit joi seară, 12 octombrie, printr-un comunicat de presă oficial, transmis de la Antena 1. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea vor fi înlocuiți în juriul show-ului culinar, după ce au refuzat să vină la filmările sezonului 13.

Antena 1 anunță înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Mega succesul Chefi la Cuțite continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând.

Motivul despărțirii – Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

“Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei.

Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt. Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante.”

Cronologia discuțiilor care au dus la situația dintre echipa Chefi la Cuțite și cei 3 foști jurați:

• Martie – Comunicare calendar de producție pentru sezonul 13 Chefi la Cuţite către cei 3 jurați.

• Mai – septembrie – Pregătiri producţie pentru sezon nou – difuzare anunț casting, comunicare cu toată echipa, sponsori și producție, contracte de închiriere, utilități, programare echipă filmare, preselecții în mai multe orașe din țară, asigurarea transportului pentru concurenții veniți din afara țării etc.

Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului.

Septembrie – Jurații anunță, cu mai putin de 30 de zile înainte de startul filmarilor, că nu mai pot participa la filmări invocând starea de oboseală.

Octombrie – Jurații refuză calendarul de producție modificat, deși acesta a fost ajustat conform propunerii lor. Final de poveste, început de istorie.