Era cea mai frumoasa actriță din Dallas. Cum arată “Pamela Ewing”, la 73 de ani!

1753

A fost cel mai iubit personaj din celebrul Dallas, si asta si datorita frumuseții si șarmului ei. Telespectatorii erau topiți după ea pe vremea când juca in faimosul serial, unde i-a dat viata personajului Pamela, soția îndrăgitului Bobby Ewing.

Astăzi, actrița Victoria Principal a ajuns la varsta de 73 de ani, insa nu si-a pierdut stralucirea de altădată.

Victoria Principal e una dintre cele mai îndrăgite actrițe din toate timpurile, dându-i viață, pe micile ecrane, celebrei Pamela din Dallas. Dar cum arată acum actrița de 73 de ani?

PAMELA DIN DALLAS, una dintre cele mai cuceritoare actrițe de la Hollywood

De-a lungul carierei sale, Victoria Principal, alias Pamela din Dallas, a fost o femeie extrem de curtată, grație frumuseții sale răpitoare. Și-n anii de după retragerea oficială, actrița și-a păstrat trăsăturile fine și grația de odinioară!

A fost maritata cu un chirurg estetician, insa spune ca niciodata nu a suferit nicio interventie chirurgicala majora. Cu toate acestea, aspectul ei actual nu pare sa fie unul natural.

La varsta de 73 de ani, Victoria Principal se număra printre cele mai îndrăgite actrițe, fiind considerata frumusetea anilor ’80.

VIATA DIN PREZENT A VICTORIEI PRINCIPAL

În prezent, Victoria Principal este retrasă la ferma sa din Arizona, unde are o proprietate impresionantă. În timpul liber, îi place să se plimbe de-a lungul vastei sale proprietăți și să se îngrijească de necuvântătoarele pe care le adăpostește.

Ea are, de asemenea, un adăpost de animale în California, unde aduce animale salvate pentru a le reabilita. „Am salvat și reabilitat animale care au fost neglijate și abuzate, care au nevoie de îngrijire medicală, răbdare și iubire pentru a se recupera fizic, emoțional și spiritual.

Aceasta nu este o organizație caritabilă, ci mai degrabă ceva la care am visat. Ele rămân să trăiască cu mine pentru tot restul vieții lor”, a declarat fosta actriță.

Actrița a împlinit pe 3 ianuarie onorabila vârstă de 73 de ani.