Elena Udrea, mesaj îndurerat de ziua de naștere a fiicei sale: „Nu există destule cuvinte să îmi cer iertare…”

852

Elena Udrea își aniversează fiica din penitenciar. Eva Maria Alexandrov a împlinit 5 ani, iar, cu ocazia aniversării sale, mama ei a transmit un mesaj îndurerat pe rețelele sociale.

Pe 8 aprilie 2022, Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. Decizia a fost definitivă. În prezent, fost ministră a Turismului se află în Penitenciarul Târgșor, unde este vizitată săptămânal de fiica ei, Eva, și de tatăl micuței, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea a atacat pe toate căile executarea pedepsei din dosarul „Gala Bute”, însă judecătorii au respins toate căile extraordinare de atac.

Elena Udrea, mesaj îndurerat de ziua de naștere a fiicei sale: „Nu există destule cuvinte să îmi cer iertare”

Fiica Elenei Udrea, Eva Maria, a împlinit 5 ani. Cu această ocazie, Elena Udrea a făcut o postare emoționantă pe rețelele sociale, unde și-a cerut iertare că nu poate fi alături de ea.

„La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetița mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică, și să rămâi plină de iubire, în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine. Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani.

Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Fiica Elenei Udrea s-a născut în Costa Rica

Elena Udrea a fost ministru al Turismului în perioada 22 decembrie 2008 – 9 februarie 2012. A plecat din România în Costa Rica în luna februarie a anului 2018, pentru a scăpa de condamnarea din dosarul „Gala Bute”.

Fiica ei Eva s-a născut în statul american.

După trei săptămâni de la nașterea Evei, pe 3 octombrie 2018, Elena a fost reținută de Biroul Național Interpol din Costa Rica, fiind eliberată câteva luni mai târziu, în decembrie 2018.

Elena i-a dat naștere fiicei sale, Eva Maria, în Costa Rica, și s-a întors în România în luna iulie a anului 2019. Elena a ales să se stabilească alături de fiica și de mama ei, Maria Veliceasa, acasă la iubit său, Adrian Alexandrov.

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov Elena Udrea și Adrian Alexandrov au aniversat 7 ani de relație în august 2023. În ciuda diferenței de vârstă de 12 ani dintre ei și a condamnării Elenei, relația lor este, în continuare, una foarte bine sudată. Elena și Adrian s-au cunoscut la sală.

„Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar cel puțin eu nu știam nici măcar cum îl cheamă. Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016.

Eu tocmai ieșisem din cealaltă relație, eram deci singură și deschisă către un nou început. Am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună. Cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu”, declara Elena Udrea în urmă cu ceva timp.