Elena Gheorghe și fiul lui Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu. Ce se întâmplă în cel mai nou videoclip al artistei

4297

Recent, Elena Gheorghe a lansat o nouă melodie, numită „Ochelari de soare” și a decis să îl includă în videoclip pe Radu Ștefan Bănică. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a acceptat cu entuziasm și a jucat rolul iubitului artistei. Diferența de vârstă dintre ei este de 16 ani.

Radu Ștefan Bănică, fiul faimosului Ștefan Bănică Jr., este un tânăr actor talentat, care devine tot mai cunoscut în industria artistică. La doar 21 de ani, Radu Ștefan a câștigat o mulțime de fani din întreaga țară, care îl admiră pentru talentul său și energia pe care o emană pe scenă.

Cu toate acestea, tânărul actor a surprins pe toți fanii săi atunci când a apărut în cel mai recent videoclip al cunoscutei soliste Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe și Radu Ștefan Bănică formează un cuplu în cel mai recent videoclip al cântăreței

Elena Gheorghe și Radu Ștefan Bănică se regăsesc în ipostaza de cuplu în cel mai recent videoclip lansat de talentata cântăreață. Elena Gheorghe nu ezită să laude colaborarea cu colegul său de la TVR, apreciindu-i talentul remarcabil. Artista a spus că Radu Ștefan este o persoană extrem de talentată și remarcă că acesta emană un aer asemănător cu cel al celebrului actor Alain Delon.

Piesa „Ochelarii de soare” este însoțită de un videoclip care aduce în prim-plan o poveste audio și video captivantă, explorând tema nostalgiei și a măștilor pe care le folosim pentru a depăși momentele melancolice din viață. Melodia este o producție pop care emană optimism și aduce în prim-plan acorduri nostalgice, fiind realizată de echipa de colaborare de lungă durată a Elenei, Alex Pelin și Vlad Lucan.

„Pe tot parcursul înregistrărilor, la studio, în capul meu rula un soi de film nostalgic, de cinema românesc sau francez din anii ‘60. Apoi a fost o serie de coincidențe care m-au încurajat să explorez și mai mult această idee.

În primul rând, Radu Stefan Bănică, colegul meu, pe care de câte ori îl vad, nu încetez să mă minunez de cât de talentat, carismatic și absolut special este, iar asemănarea lui cu Alain Delon e fantastică”, a declarat artista.

Scurtmetrajul care însoțește piesa a fost regizat de talentatul Dan Petcan, aducând astfel viață și expresivitate vizualului și poveștii melodiei într-un mod captivant, iar decorul este specific anilor 60, potrivit ziareonline.ro.

Cum a început artista colaborarea cu fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Radu Ștefan Bănică a intrat în atenția Elenei Gheorghe în perioada când au fost colegi în juriul unei emisiuni de talente. Tânărul actor a impresionat-o pe artistă prin talentul și seriozitatea sa.

Cu o abordare extrem de punctuală și o abilitate remarcabilă în ceea ce face, Radu Ștefan demonstrează că vine dintr-o familie cu talent.

Artista a spus și cum i-a venit ideea videoclipului. Anul 2023 nu a început în forță pentru Elena Gheorghe. Talentata cântăreață a trebuit să facă față unor probleme de sănătate, astfel încât ochelarii de soare devine o metaforă prin care oamenii se ascund în momentele dificile din viața lor.

„În momentele în care vrem să ne ascundem și să nu ne vadă lumea ochii triști folosim ochelarii de soare și încercăm să ne ascundem supărările și necazurile”, a mai precizat Elena Gheorghe