Ea este Nicoleta, femeia care a fost ucisă de un șofer beat și drogat chiar de ziua ei. Tragedia a avut loc în Popești Leordeni

622

O zi care trebuia să fie una de sărbătoare s-a transformat într-un coşmar pentru familia și prietenii Nicoletei, o femeie în vârstă de 56 de ani din Popeşti-Leordeni. Imaginile terifiante surprinse pe o stradă din această localitate, situată lângă Bucureşti, au cutremurat comunitatea locală și au atras atenția asupra unui incident șocant.

Nicoleta tocmai primea un tort pentru a sărbători ziua ei când, din nefericire, a fost prinsă într-o tragedie de neimaginat. A fost ucisă de un şofer care, se pare, s-a urcat drogat şi băut la volanul unei maşini cu mulţi cai putere.

În urma impactului, a fost strivită de două autoturisme şi a căzut la pământ. Din păcate, viața ei s-a stins într-un mod tragic și violent.

Femeie lovită de mașină chiar de ziua ei

Conform autorităților, şoferul responsabil de această tragedie avea o alcoolemie enormă în momentul accidentului, de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, testele pentru substanțe psihoactive au indicat prezența unor astfel de substanțe în organismul său. Se spune că a ieșit pozitiv la amfetamină, un drog cu efecte puternice asupra sistemului nervos central.

Martorii oculari ai tragediei nu pot uita niciodată scena care s-a desfășurat în fața ochilor lor. Unul dintre martori a relatat: „A fost bubuitură mare de tot! Trei mașini dintr-o dată făcute praf. Șoferul a trecut pe lângă mine cu un prosop plin de sânge și spunea la toată lumea că e băut!”

Acesta a adăugat că a fost un moment de teroare, cu o distrugere masivă și victime nevinovate prinse într-un incident cumplit. Este greu de imaginat cum o zi de sărbătoare a putut lua o întorsătură atât de tragică și brutală.

Neglijența acestui individ a avut consecințe devastatoare pentru viața lui Nicoleta și a altor oameni nevinovați. Acțiunile lui au dus la pierderea unei vieți, iar rănile grave ale altor victime nu pot fi uitate.

Nicoleta și-a prevestit sfârșitul

Prieteni și apropiați ai lui Nicoleta au descris-o ca fiind o persoană specială. Ea lucra la spitalul Bagdasar Arseni și, în ultimul an, trăia fiecare clipă ca și cum ar fi fost ultima. Era o femeie dedicată muncii sale și iubită de cei din jur.

Incidentul a stârnit indignarea în comunitate și a atras atenția asupra problemelor legate de conducerea sub influența alcoolului și a drogurilor.

Premierul a anunțat măsuri drastice pentru șoferii drogați, în încercarea de a preveni astfel de tragedii în viitor.

Şoferul responsabil pentru această tragedie a fost arestat pentru 30 de zile, dar consecințele acțiunilor sale vor rămâne cu comunitatea și familiile victimelor pentru totdeauna.