Durerea lui Nicolae Botgros în ziua de aniversare a căsniciei

1119

Nicolae Botgros nu poate trece peste durerea provocată de moartea ființei iubite. Lidia Bejenaru a fost răpusă de cancer și s-a stins din viață în anul 2021, la vârsta de 68 de ani.

Astăzi, Nicolae Botgros ar fi trebuit să sărbătorească 52 de ani de la căsătoria sa cu Lidia Bejenaru. Însă, în loc de bucurie și sărbătoare, maestrul își exprimă durerea printr-un mesaj înduioșător. Lidia Bejenaru s-a stins din viață în data de 26 iulie 2021, la vârsta de 68 de ani, iar Nicolae Botgros nu poate trece peste această pierdere dureroasă.

Cu fiecare zi care trece, Nicolae Botgros privește spre ceruri, știind că soția sa îl veghează de acolo. Durerea provocată de pierderea ființei iubite a schimbat perspectivele asupra vieții pentru artist.

Deși trebuie să se prezinte la evenimente și petreceri private într-o stare de aparentă fericire, acesta mărturisește că nimic nu mai este la fel de când a rămas singur.

Articolul de pe starpopular.ro prezintă un fragment emoționant din mesajul lui Nicolae Botgros: „Astăzi am fi spus cu toții ‘la mulți ani, Nicolae și Lidia Bejenaru-Botgros’, cu ocazia împlinirii a 52 de ani de la căsătoria noastră.

Dar… mare-i jalea-n sufletul meu, a lui Cornel, Angela și Cristi. Știe bunul Dumnezeu! Nu am moarte cu tine nimic. Eu nici măcar nu te urăsc, dar cum ar fi să fiți voi în locul meu, și cum oare v-ați simți. Eu asta, nicidecum nu vă doresc, când știți că așa de tare doare.”

Este evident că ziua în care a rămas văduv va rămâne întipărită în mintea lui Nicolae Botgros pentru totdeauna. Artistul poartă în suflet o durere care nu poate fi exprimată în cuvinte. Lidia Bejenaru a luptat cu cancerul la colon și a suferit mai multe intervenții chirurgicale, dar organismul ei nu a putut învinge boala.

Chiar dacă îl vedem pe Nicolae Botgros zâmbind pe scenă sau la evenimente private, acesta mărturisește că viața sa este una dintre cele mai grele. Cu regret în suflet, artistul adaugă:

“Nu am ce face. Doar Lidiuța, de sus, mă învață cum să fac toate astea. Îmi vine foarte des în vis și mă pune la cale, dar îmi lipsește foarte muuult. Cu regret în suflet, îți spunem toți. Adio, nu te voi uita nicicând, scumpa mea Liduța.”

Această poveste tristă a lui Nicolae Botgros ne reamintește de fragilitatea vieții și de puterea iubirii. Durerea provocată de pierderea unei persoane dragi nu poate fi cuantificată sau înțeleasă în totalitate.

Cu toate acestea, mesajul emoționant transmis de maestrul Nicolae Botgros ne aduce aminte să prețuim fiecare zi petrecută alături de cei dragi și să ne bucurăm de fiecare moment.

Astfel, într-o societate agitată și adesea preocupată de probleme superficiale, această poveste ne reamintește să fim recunoscători pentru oamenii dragi din viața noastră și să le arătăm iubirea și aprecierea în fiecare zi.

Viața este fragilă și nimic nu ne garantează că vom avea întotdeauna ocazia de a sărbători aniversări de căsnicie sau alte momente importante alături de cei dragi.

Așadar, să ne amintim mereu că timpul petrecut alături de persoanele iubite este cel mai de preț dar pe care îl putem avea. Să ne exprimăm iubirea și recunoștința față de acești oameni în fiecare zi și să nu așteptăm momente speciale pentru a le arăta cât de mult ne pasă de ei. Viața trece rapid, iar fiecare zi contează.