Doina Teodoru rupe tăcerea despre relaţia cu Cătălin Scărlătescu: „S-a schimbat”

475

Doina Teodoru rupe tăcerea despre relaţia cu Cătălin Scărlătescu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în primul an de relaţie, au luat o decizie extrem de importantă, au acceptat provocarea de a merge împreună la America Express.

Doina Teodoru rupe tăcerea despre relaţia cu Cătălin Scărlătescu.

Actriţa a făcut dezvăluiri despre experiența trăită la America Express, care testează participanții până la extrem, dar şi despre felul în care arată dinamica dintre ea și iubitul ei și despre felul în care a evoluat povestea lor.

Actriţa mărturiseşte că relaţia ei cu juratul de la Chefi la cuţite s-a schimbat foarte mult, în bine. Acum, comunică mult mai uşor şi mai eficient. Recunoaşte că mai au şi unele momente neplăcute, însă reuşesc să treacă peste ele.

„La America Express mi-am văzut limitele, corelate, evident, cu situațiile în care am fost pusă. Dar cel mai interesant a fost că am mers în acest concurs cu partenerul meu de viață.

Noi eram atunci în primul an de relație. Deci ne-am luat de mână și am sărit în gol. Am zis: ”OK, avem încredere unul în altul”.

Cred că am făcut niște pași foarte mari alături de Cătălin prin această emisiune. Ne-am cunoscut mult mai bine, ne-am speriat unul de altul, ne-am bucurat unul de altul. Ne-a întărit această experiență.

Și cel mai important este că, după această experiență, am ales să fim în continuare împreună. Iar asta mi se pare esențial. E un risc foarte mare să mergi la această emisiune cu partenerul tău de viață.

Atunci când o discuție escaladează, unul dintre noi cedează, pleacă. Recunosc că, de cele mai multe ori, Cătălin e cel care pleacă atunci când se întâmplă să avem o discuție în contradictoriu.

La America Express nu aveam unde să plecăm. Și, de fapt, cel mai bine este când rămânem amândoi acolo, pentru că asta e important, să duci o discuție până la capăt și să rezolvi situația.

Ce pot spune este că s-a schimbat un pic dinamica dintre noi după experiența America Express. Mi se pare că acum comunicăm mult mai ușor unul cu altul.

Desigur, mai e de lucru, ca în orice relație. Tot timpul e de lucrat și construit. Dar asta este și una dintre părțile frumoase„, a declarat Doina Teodoru, pentru alistmagazine.ro.

Doina Teodoru a mărturisit că între ea și alesul inimii ei, Cătălin Scărlătescu, este o diferență de vârstă de 17 ani. Partenera juratului de la Chefi la cuțite susține că ea și iubitul ei sunt cel mai des judecați din cauza vârstei.

Doina Teodoru a ținut să precizeze că astfel de lucruri se întâmplă din cauza faptului că mulți oameni cred că ar fi vorba de un interes la mijloc, totul din cauza mentalității care ar fi la noi în țară.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu).

Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a mărturisit Doina Teodoru