Diagnostic crunt pentru Rona Hartner. Vedeta are cancer în stadiul patru, cu metastaze: ”Nu reușesc să mai respir”

3445

Rona Hartner, cunoscută vedetă și artistă, a fost diagnosticată din nou cu cancer în faza patru, cu metastaze. Vestea tragică a lovit-o pe neașteptate și a pus-o față în față cu o luptă dificilă pentru sănătatea ei.

Totul a început cu o tuse persistentă care a durat mai multe luni, fapt ce a determinat-o să caute ajutor medical în Franța. Cu toate acestea, rezultatele inițiale nu au indicat cu claritate problema medicală, așa că s-a întors în România pentru investigații suplimentare. Un pneumolog a descoperit o pneumonie atipică, dar acesta a fost doar începutul unei povești mult mai complexe.

Rona Harner, diagnosticată cu cancer în stadiul patru

Diagnosticul șocant a venit în cele din urmă – cancer în faza patru, cu metastaze. Cu toate că această veste a adus o suferință copleșitoare, Rona Hartner a ales să nu se lase doborâtă de boală.

Cu sprijinul puternic al familiei, al prietenilor și al fanilor, ea și-a propus să lupte cu toată puterea pentru a învinge această provocare și să se întoarcă la activitățile care o fac fericită.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu e. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă.

Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate, dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a mărturisit Rona Hartner, pentru Antena Stars.

Chiar și în fața unei diagnostice tragice, Rona Hartner a rămas un exemplu de curaj și voință. A mărturisit că fiecare zi este o luptă, dar că nu își pierde speranța și determinarea de a învinge cancerul.

În loc să se retragă în tristețe, ea a ales să rămână puternică, să se concentreze pe tratament și să profite de fiecare moment prețios al vieții.

Ce spune vedeta despre încercarea la care este supusă

Rona Hartner a fost un model pentru mulți oameni, demonstrând că viața este o călătorie cu momente frumoase, dar și cu încercări grele, iar atitudinea și voința pot face o diferență imensă în fața adversităților.

Mesajul ei pentru cei care se confruntă cu propriile provocări de sănătate sau cu alte dificultăți este să nu renunțe niciodată și să găsească puterea de a merge mai departe. Fiecare bătălie poate fi câștigată cu răbdare, perseverență și iubirea celor dragi.

„M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze.

Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine, pentru că a fost și oricum e altă boală. (…) M-am epuizat anul ăsta mult prea mult”, a mai spus vedeta.