Denise Rifai s-a lăsat fotografiată fără pic de machiaj! Cum arată moderatoarea TV nici macar cu un strop de ruj pe buze

722

Denise Rifai are un regim de viata drastic.

Moderatoarea de la “40 de intrebari cu Denise Rifai” este adepta naturaletii muncind extrem de mult sa aiba un echilibru in tot ce face.

Denise Rifai este una din vedetele care niciodată nu s-a sfiit să iasă pe strada fară strop de machiaj.

Asta pentru că moderatoarea TV a avut întotdeauna grija de corpul ei, de alimentație, de ritmul de viață care au ajutat-o să arate mereu impecabil.

Este unul dintre cei mai de succes jurnaliști din Romania, recunoscuta pentru interviurile și întrebările incisive, dar și o doamna în adevăratul sens al cuvântului care își respecta nu doar meseria, ci și statutul de femeie eleganta și rafinata.

Denise Rifai, fara strop de machiaj. Cum reuseste vedeta sa arate impecabil

Denise Rifai s-a lasat fotografiata fara machiaj

Însă, pentru toate aceste detalii care o definesc, Denise recunoaște că respecta cu strictețe orele de somn, mesele și doza zilnica de sport.

Nu de puține ori, frumoasa vedeta TV a atras un semnal de alarma în ce privește alimentația și faptul că un om ar trebui să aibă o dieta echilibrata, de aici plecând totul:

” Orice om daca e atent la ce mănâncă și își impune niste limite și face putina mișcare, atunci e ok.

Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul tine de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mananaci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați,” a spus Denise.

Diamantele si aurul, preferatele lui Denise Rifai

Vedeta a marturisit nu de putine ori ca frumusetea a mostenit-o de la mama ei ca si eleganta de altfel.

Denise are un adevarat cult pentru bijuteriile valoroase si este fidela unui singur parfum pe care il schimba o data la cativa ani, asa cum a dezvaluit pentru kanald.ro, in exclusivitate:

“Îmi plac bijuteriile, îmi place aurul, îmi plac diamantele, îmi plac pietrele. Îmi place tot ce este frumos pe gustul meu. Fiecare piesă pe care am cumpărat-o, am primit-o, am găsit-o în cutia de bijuterii a mamei, este pentru mine foarte importantă.

Am bijuterii care sunt foarte arăbești în esența lor și ele sunt preferatele mele, dar pentru mine, eu fiind foarte atentă cu ce mă înconjoară se traduce cumva și nu în bani, într-un film foarte frumos, “Hors de prix.” Este un film al cărui mesaj este că nu totul este despre bani și preț.”

Denise Rifai are o dieta foarte echilibrata.