Deea Maxer, mesaj clar pentru critici

1090

Ce mesaj a transmis Deea Maxer în mediul online după ce a fost acuzată că a uitat de copii și acordă mai mult timp iubitului.

Deea Maxer, cunoscută în special pentru activitatea sa ca dansatoare și fostă soție a cântărețului Dinu Maxer, se află în mijlocul unui val de critici după ce a fost acuzată că a uitat de copiii săi și acordă mai mult timp noului ei partener. Cu toate acestea, vedeta nu s-a lăsat afectată de vorbele rele și a transmis un mesaj neașteptat prin intermediul mediului online.

De când a anunțat divorțul de Dinu Maxer, Deea a fost hotărâtă să-și urmeze propriul drum și să fie fericită. Relația sa actuală cu Robert Drilea a adus un val de bucurie în viața ei și se pare că își găsește liniștea în brațele acestuia.

Cu toate acestea, decizia de a pleca într-o vacanță în Grecia alături de noul iubit și de a lăsa copiii pe mâna tatălui lor a stârnit controverse și critici aspre.

Imediat ce s-a aflat că cei doi copii ai Deei și lui Dinu Maxer au rămas în grija tatălui în timpul vacanței lor, internetul a fost inundat cu comentarii negative, în care se sugera că Deea își neglijează responsabilitățile de mamă și acordă mai multă importanță relației sale cu Robert Drilea. În schimb, Dinu Maxer a fost lăudat și considerat un părinte model.

Aceste critici nu sunt străine pentru Deea Maxer, care în trecut a recunoscut că primește adesea astfel de mesaje de la persoane care nu cunosc cu exactitate situația sa.

Cu toate acestea, de data aceasta, vedeta a ales să nu ofere nicio explicație suplimentară și s-a rezumat la a transmite un mesaj scurt și cuprinzător prin intermediul rețelei de socializare Instagram.

Pe contul său de Instagram, Deea a postat un clip video în care apare admirând un peisaj minunat. În imagini se poate observa clar că este relaxată și că nu mai este afectată de vorbele rele.

Mesajul atașat videoclipului a fost unul simplu și puternic: “Rămâi fericit!”. Urmăritorii săi au înțeles imediat intenția vedetei și au lăsat numeroase comentarii de încurajare și susținere.

Este important de menționat și reacția lui Dinu Maxer în fața criticilor aduse fostei sale soții. Cântărețul a declarat că nu citește comentariile negative și nu acordă atenție acestor voci malefice.

Mai mult decât atât, el a dezvăluit că are în plan să petreacă o vacanță alături de copiii săi și că este mândru de modul în care se descurcă în calitate de tată singur.

În concluzie, Deea Maxer a ales să rămână pozitivă și să nu se lase afectată de criticile aduse de oamenii răuvoitori.

Mesajul său simplu, dar puternic, transmis prin intermediul rețelei de socializare, a fost primit cu entuziasm de către urmăritorii săi și a reușit să transmită un sentiment de fericire și liniște.

Cu siguranță, acest episod nu va afecta relația frumoasă dintre Deea și Robert Drilea, iar copiii vor avea parte de dragoste și atenție din partea ambilor părinți.