De la viața de vânzătoare la una de prințesă! Se plimbă cu avionul privat, își petrece vacanțele pe iaht și este iubită de Cristiano Ronaldo. Cum l-a cucerit Georgina Rodriguez

698

Si-a dorit de mică să ajungă pe vârfuri înalte și să guste din viața bogaților. Și avea impresia că reușise asta atunci când primise un job de asistent de vânzări într-un magazin Gucci din Spania. Habar n-avea ea, pe atunci, că ce trăia nu avea să se compare cu ce avea să vină.

Cum a ajuns Georgina Rodriguez să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo și să aibă la dispoziție, în permanență, un avion privat și un iaht care îi poartă numele?

De la viața de vânzătoare la una de prințesă

Ambițiile ei au început mult înainte de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo. Născută într-o familie cu puteri financiare reduse, Georgina Rodriguez a vrut să-și depășească condiția.

La doar 17 ani, a luat calea străinătății și s-a stabilit în Anglia, unde a fost bonă pentru copilul unei familii înstărite. Dar acesta n-avea să fie scopul ei final, ci doar mijlocul potrivit pentru a învăța limba engleză. Odată ce și-a fixat cunoștințele, s-a întors în Madrid și a aplicat la un job de asistent de vânzări în cadrul unui magazin Gucci, pe care l-a și obținut.

Aspirațiile Georginei erau destul de mari, însă nu atât de mari încât să viseze că, într-o zi, clientul ei va fi tocmai Cristiano Ronaldo. Dar, desigur că asta s-a întâmplat.

Fotbalistul avea nevoie de o ținută pentru un eveniment și a mers alături de fiul lui cel mare, Cristiano Jr., și fratele său, să-și ridice una. Acolo a întâlnit-o pe ea, femeia care i-a tăiat respirația.

Fotbalistul recunoaște, într-un reality show făcut de iubita lui, că momentul în care a văzut-o a simțit că va rămâne cu ea tot restul vieții.

Venea la muncă cu autobuzul, pleca acasă cu Bugatti

Interacțiunea dintre ei a fost scurtă, dar suficientă pentru a-i lăsa fotbalistului o impresie puternică. La câteva zile distanță, acesta i-a dat mesaj și a întrebat-o dacă va fi prezentă la un eveniment Gucci. Iar de aici, totul e istorie.

„Prima întâlnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului si am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată, în afara mediului de muncă. A fost dragoste la prima vedere pentru amandoi”, a povestit Georgina despre primele lor interacțiuni.

Ulterior, relația lor a avansat rapid. Georgina povestește în reality-show-ul ei că viața ei s-a transformat peste noapte și că cei din jur au sesizat rapid asta.

Ea amintește că obișnuia să se ducă cu autobuzul la locul de muncă și că, la sfârșitul programul, Cristiano Ronaldo o lua în mașinile lui de lux. În foarte scurt timp s-au mutat împreună, iar visul ei de a gusta din viața bogaților a devenit o realitate. Glumind, Georgina recunoaște că îi lua 30 de minute să ajungă din dormitor în bucătărie, și înapoi, căci mereu se rătăcea în casa fotbalistului.

Acum e vedetă de Instagram, are propriul reality-show și e mama copiilor fotbalistului

Odată cu relația cu fotbalistul, notorietatea Georginei a atins apogeul. În prezent, are 30 de milioane de followeri pe Instagram și un business în toată regula, care îi aduce venituri considerabile.

Poartă haine semnate de case de modă mari, apare pe covorul roșu, asistă la evenimente de top din întreaga lume și are la dispoziție, în permanență, avionul privat și iahtul fotbalistului.

Desigur, n-ar fi beneficiat de toate acestea dacă nu s-ar fi bucurat de iubirea sinceră și totală a fotbalistului. „M-a ajutat atât de mult. Ssunt îndragostit de ea”, a spus Ronaldo într-un interviu acordat unei televiziuni din Marea Britanie.

Și mai sigur de atât, nici Ronaldo n-ar fi iubit-o atât dacă aceasta n-ar fi fost mama ideală. Georgina a intrat în viața fotbalistului când fiul acestuia, venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, avea doar câțiva anișori. Și-a asumat complet rolul de mamă, iar copilul este foarte atașat de ea.

Așa s-a întâmplat și-n cazul gemenilor Mateo și Eva, veniți pe lume tot cu ajutorul unei mame surogat, în iunie 2017. Georgina este mamă și pentru aceștia, deși la cinci luni distanță i-a dat naștere propriului ei copil, micuța Alana. Surpriza mare a fost că la sfârșitul anului 2021, Georgina și Cristiano au anunțat că vor deveni părinți din nou.

Cristiano Ronaldo a anunțat pe Twitter că fiul său nou-născut a murit. Starul lui Manchester United aștepta gemeni cu partenera sa Georgina Rodriguez. O declarație a cuplului a confirmat luni decesul bebelușului. Fiul nou-născut al lui Cristiano Ronaldo a murit, potrivit unui anunț postat luni pe contul de Instagram al fotbalistului.

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte”, se arată în anunț, potrivit Daily Mail.

În mesaj, Cristiano Ronaldo mulțumește echipei medicale pentru eforturile făcute. „Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire. Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor de specialitate.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile, este mesajul celor doi pentru fani.

Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, mai scrie în anunțul familiei, potrivit Mediafax.

Și cum perioada este una extrem de fericită pentru cei doi, când a fost ziua de naștere a Georginei, Ronaldo a dus-o în Dubai și a sărbătorit-o cu fast. Au mâncat la un restaurant la înălțime, de unde au putut admira proiecția de pe Burj Khalifa. Fotbalistul a comandat special ca cea mai înaltă clădire din lume să fie luminată cu chipul iubitei sale și cu numele reality-show-ului ei.