De la prinț la cerșetor, declinul unuia dintre cei mai bogați oameni din România! Cine l-a adus la sapă de lemn pe Irinel Columbeanu. „Cred că l-am deranjat foarte tare”

5483

În urmă cu câțiva ani Irinel Columbeanu era fără doar și poate unul dintre cei mai bogați și mai influenți oameni de afaceri din România, astăzi însă fostul magnat de la Izvorani are o situație financiară mult mai precară decât cea a unui om de rând. Acum, fostul soț al Monicăi Gabor este convins că a descoperit care este cauza falimentului, dar și a ghinioanelor ce s-au abătut asupra sa.

Cine l-a adus la sapă de lemn pe Irinel Columbeanu. Recent, Irinel Columbeanu a dezvăluit că coșmarul său a început, după ce, în urmă cu câțiva ani, a decis să candideze pentru funcția de primar al Capitalei.

Cine l-a adus la sapă de lemn pe Irinel Columbeanu

Fostul soț al Monicăi Columbeanu spune că această decizie nu ar fi fost pe placul contracandidatului său. Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, care ar fi tras niște sfori ce ar fi dus la falimentul său.

Concret, Irinel Columbeanu susține că la scurt timp, după ce a anunțat decizia de a candida pentru Primăria Capitalei a primit de nicăieri, în mână o comunicare de la bancă care l-a ruinat.

„Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la bancă de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit Kanald.ro.

Irinel Columbeanu arată complet schimbat la vârsta de 66 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Irinel Columbeanu a vorbit despre deciziile care l-au afectat de-a lungul vieții, pe care acum le regretă. El este, cu siguranță, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din lumea mondenă. În trecut, a ținut paginile tabloidelor vii, în special în timpul mariajului cu Monica Gabor.

Omul de afaceri are 66 de ani, iar vârsta începe să-și spună cuvântul, mai ales după ce a suferit un atac vascular cerebral.

Acum mai bine de un an, Irinel Columbeanu a suferit un AVC, motiv pentru care a fost operat de urgență și pus sub tratament. Chiar dacă parcursul afaceristului părea să fie unul bun, acum au apărut schimbări semnificative la nivel fizic.

În timpul emisiunii, Irinel Columbeanu a avut diverse dificultăți care apar odată cu efectele unui AVC – greutatea în mișacare, răspunsuri întârziate sau scurte. Totodată, afaceristul nu-și poate ține ochiul drept complet deschis și are dificultăți în a-și duce paharul la gură.

Din vila de malul lacului Snagov a mai rămas doar o ruină, după incendiul izbunit în octombrie 2020. Acum, când trece cu barca pe lângă ea, Columbeanu este cuprins de tristețe și regrete târzii.

„I se vede acoperișul, acolo cu acoperișul prăbușit, cu bețele acelea care ies din el. Simt un mare regret, comparat cu unde stau acum, comparația este groaznică.

Acolo sus era camera mea, unde stăteam cu Oana.(…) Eram vecin cu jandarmii. Aici este pontonul unde m-am însurat ca să zic așa, unde am făcut nunta, vasul a acostat aici. A început să se clatine.

Era să fie o mare nenorocire aici. Barca am vândut-o. Vecinii erau super ok. Erau și jandarmii, era și fiica domnului Băsescu”, a mai povestit afaceristul.

Despre vicii, omul de afaceri a mărturisit că are două.

„Țigările și femeile (…) Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher (…) Mi se urcase la cap. Inteligența pe care credeam eu că o am a fost anihilată de acest lucru. Am fost prea credul. Am crezut și în oameni, și în femei!”, a mai spus Irinel Columbeanu.