Daria Crișan, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan, mesaj emoționant la absolvire. Cât de frumoasă a fost la festivitate!

1784

Daria Crișan are 23 de ani și este fiica cea mare a lui Cătălin Crișan, din mariajul cu medicul Lucia Bubulac.

Rafinată, frumoasă și deșteaptă, Daria a absolvit cu brio UNATC, fiind acum actriță cu acte în regulă. Daria a fost colegă de generație cu Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, tânărul fiind și el prezent în pozele de la absolvire.

Daria Crișan a abolvit anul acesta Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, iar zilele trecute a publicat, pe Instagram, și pozele de la absolvire. Fericită, entuziasmată, tânăra de 23 de ani a scris un mesaj emoționant în dreptul pozelor de la festivitate.

„Actriț’ cu diplomă. Îi mulțumesc Dariei de acum 3 ani pentru curajul de a-și pune propria fericire pe primul loc. Anul întâi a fost despre iubire, anul al doilea a fost cu obstacole, iar anul al treilea mi-a dat aripi. Vă iubesc, colegi, profesori, sunt mândră să spun că mi-am început călătoria cu tine, UNATC”, a scris Daria, făcând referire la faptul că a renunțat la Medicină, pentru Actorie.

A explicat mai bine mama ei, Lucia Bubulac, într-un interviu oferit anul trecut pentru Fanatik.ro. ”Amândoi copiii au ales domeniul artistic, cum poate era ușor de anticipat.

Daria a intrat la medicină și a renunțat după primul an, pentru ca sufletul i-a spus că direcția e greșită.

Este studentă acum la actorie, la UNATC, în anul trei și simte că acolo este locul ei. Raris este student în anul întâi la Conservator, la secția compoziție muzică ușoară, iar pianul îl ajută să-și exprime emoția creativă, fără de care nu ar fi fericit.

Au proiecte frumoase împreună și sunt sigură că viitorul va confirma alegerea pe care au făcut-o”.

Daria Crișan și fratele ei, Raris, au moștenit talentul tatălui lor

„Îmi pare foarte bine că nu m-au urmat în privița meseriei de medic, ci au ales ce a fost mai potrivit pentru sufletul lor (…) Sunt alături de ei când au nevoie de mine și îi susțin din toate punctele de vedere, pentru că acum e vremea lor. Chiar dacă sunt independenți în alegerile pe care le fac, deocamdată nu și-au câștigat independența financiară”.

Lucia Bubulac a povestit că Daria și Raris (20 de ani) au o relație bună cu tatăl lor, solistul Cătălin Crișan, de care ea a divorțat în anul 2009. „Legătura cu tatăl lor, este o legătură firească, între tată și copii.

Nu-i creștem împreună, îi creștem separat, adică suntem implicați în moduri diferite. Contribuții diferite! Despărțirea noastră aparține deja trecutului”, a explicat fosta soție a lui Cătălin Crișan.

Cătălin Crișan are trei copii din două căsnicii. În 2009, artistul a divorţat de Lucia Bubulac, după 14 ani de căsnicie, iar în 2013 se despărțea de cea de-a doua soție, tot medic, Ioana Alina Cupșa.

Cu Ioana Alina Cupșa, Cătălin Crișan mai are o fetiță, Lara, născută în anul 2012. Solistul a declarat recent că nu exclude o a treia căsătorie, dacă se va ivi ocazia.