Dani Oțil dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu. Matinalul nu uită momentele petrecute alături de fosta iubită

829

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară și nu mai are nevoie de niciun fel de descriere, pentru că o țară întreagă îl iubește.

Chiar dacă acum are o familie fericită, o soție minunată, care l-a făcut și tătic, nu poate uita momentele pe care le-a trăit alături de fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil, amintiri cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil a participat la podcast-ul organizat de celebrul artist Speak. Aici a abordat cele mai interesante subiecte, printre care și cel despre Mihaela Rădulescu, nelipsit din majoritatea aparițiilor sale publice. Relația lor a fost una extrem de controversată, care rămâne o atracție pentru toată lumea.

Dani Oțil recunoaște că Mihaela a fost pentru el cea care i-a sporit și mai tare celebritatea. Având în vedere că ea era mai mare decât el, relația lor a fost mediatizată, lucru ce spune prezentatorul că i-a adus numai avantaje pe toate planurile.

Dani își amintește multe momente importante petrecute alături de fosta lui iubită, care mai de care mai amuzante. Acesta a povestit acum un episod pe care l-a trăit alături de diva din Monaco, în timpul unei vacanțe .

Având în vedere că diferența de vârstă dintre ei era una mare, Mihaela se amuza mereu pe seama acestui fapt și spunea că trebuie să îi găsească o soție lui Dani, cu care să poată pună în aplicare planurile pe care le are.

”Perioada când am fost cu Mihaela a fost un mare boost de imagine, că eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum…mai în vârstă.

Ea mereu îmi zicea: -Dani eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să îți găsim o nevastă-. Dar noi eram împreună, în vacanță.”, povestește Dani Oțil.

Dani o invită pe Mihaela la nuntă

Dani a precizat că vrea să o invite pe Mihaela Rădulescu la nunta lui. Deși a avut loc deja o petrecere mai restrânsă, la care nu a fost prezentă, își dorește să o aibă alături la marele eveniment pe care îl va organiza.

Decizia lui este una care șochează, dar se pare că au rămas în relații chiar bune.

“Am uitat să o chem la nuntă. Are plicul pregătit.O să o chem când fac nunta aia mare, cu pregătiri. Și e singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV.”, a spus Dani Oțil.

Înainte ca soția lui Dani să nască, Mihaela i-a transmis acestuia un mesaj emoționant. Diva de la Monaco a precizat că se bucură pentru prezentator, căruia îi urează numai bine, pentru că în sfârșit trăiește viața pe care și-o dorea încă de când era cu ea.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă.

Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a declarat aceasta.

„Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește”. E un țățism, sincer.

Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a mărturisit Mihaela Rădulescu, într-un interviu mai vechi.