DANA ROBA ÎȘI RUINEAZĂ SOȚUL DACĂ VA CÂȘTIGA PROCESUL. ÎI CERE O SUMĂ URIAȘĂ DREPT DESPĂGUBIRE

1133

Dana Roba are parte de momente foarte grele, după ce soțul ei a snopit-o în bătaie, apoi a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost la un pas de moarte, însă o minune a salvat-o.

Make-up artista a încasat lovituri crunte cu ciocanul, fiind supusă apoi unor operații complicate, care i-au salvat viața. Acum, tânăra mămică își caută dreptatea în instanță.

Cazul Danei Roba a cutremurat o țară întreagă. Femeia a fost bătută cu brutalitate și lovită cu un ciocan, fiind la un pas de moarte. A suferit intervenții chirurgicale foarte grele, iar după o luptă grea medicii au reușit să-i salveze viața

În continuare, tânăra mămică mai are nevoie de operații, pentru ca viața ei să se apropie de normalitate. Nimic nu va mai fi ca înainte, însă, chiar și așa vedeta își caută dreptatea în instanță. Dana Roba vrea despăgubiri materiale și morale, după ce a fost aproape omorâtă în bătaie.

Fosta iubită a manelistului Guță susține că a fost și jefuită de Daniel Balaciu, care i-ar fi furat toți banii pe care îi avea. Acum, Dana nu mai are suma necesară pentru operații, dar nici pentru a le asigura fetițelor ei traiul de până acum.

”La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în ghips până la cot și dureri mari de picioare.

Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane. Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane.

Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei.

Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro”, a declarat Dana Roba.

Ce mesaj i-a transmis soțul ei din închisoare

Daniel Balaciu nu s-a lăsat și a ținut să-i transmită un mesaj Danei Roba. Și nu oricum, ci printr-un polițist. ”Soțul meu a încercat să mă contacteze, mi-a transmis un mesaj prin domnul polițist care mi-a adus citația acasă, pentru un termen la tribunal. Mi-a zis așa:

”Soțul a zis că el oricum vă iartă și că ar fi bine să vă împăcați pentru fete, să renunțați la divorț”. M-am supărat foarte tare, l-am dat afară din casă: ”Să lăsați foaia aici și să ieșiți afară imediat! Eu nu am ce să-l iert, să-l ierte Dumnezeu. Nu s-a gândit ce gravă e situația?

Doțul meu e periculos, eu mă lupt din răsputeri să mi se dea custodia totală a fetelor. După bătaie, după acea nenorocire, când peste 30 de medici de la spital au crezut că mor, copiii mei nu trebuie să mai stea în preajma lui”, a mai spus Dana Roba, pentru sursa citată.

Vedeta spune că a fost la un pas să fie omorâtă de tatăl fetițelor ei, făcând comparație cu cazul Elodiei Ghinescu. ”Am fost la un pas de cazul Elodia Ghinescu, numai că pe mine mă găseau imediat rudele, pentru că toți mă sună foarte des, iar dacă nu răspundeam ar fi spart ușa, l-ar fi prins imediat, nu avea cum să mă ascundă, ca pe Elodia. Iar dacă pățeam ceva, frații mei se luptau ca să câștige copiii, nu i-ar fi lăsat pe mâna soacrei mele”, a conchis aceasta.