Dana Roba, distrusă pe termen lung de bătaie: ”Nu pot nici să muncesc”

626

După ce a fost la un pas să-şi piardă viaţa, Dana Roba vrea ca soţul ei să plătească! Vedeta va merge până în pânzele albe pentru justiţie.

Dana Roba a scăpat ca printr-o minune cu viaţă după ce soţul său a atacat-o cu un ciocan în timp ce ea dormea. Femeia a fost operată pe creier de medicii din Timişoara timp de nouă ore.

Acum, după ce a ieşit din spital, Dana Roba va trebui să mai fie supusă şi altor intervenţii chirurgicale costisitoare. Mai mult, femeia vrea dreptate şi cere să fie pedepsit bărbatul care a mutilat-o pe viaţă.

Dana Roba vrea ca soţul ei să fie pedepsit după ce a lovit-o cu un ciocan în cap
Cuoscuta make-up artistă a ajuns acasă după ce timp de mai bine de trei săptămâni a stat în spital. Vedeta a suferit o intervenţie chirurgicală complicată şi mai are de făcut cel puţin trei operaţii

„Mai trebuie să mai fac cel puțin trei operații. Nu îmi simt nasul, nu am miros, gustul îl am în proporție de 60%. În frunte am o gaură adâncă și va trebui să fac operație de reconstrucție a frunții. Nu mai am cutia craniană.

Apoi voi face o intervenție de reconstrucție a nasului și încă o operație la mâini. Aceste trei intervenții trebuie să le fac obligatoriu”, a spus Dana Roba.

Dana Roba cere pedeapsa maximă: „Judecătorul să se gândească dacă aș fi fost fata lui”

Cunoscuta vedetă vrea ca justiția să nu fie deloc blândă cu cel care din soț i-a devenit călău. Dana Roba este decisă să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate.

„Medicii au fost excepționali, s-au comportat cu mine ca și cum eram fata lor. Așa îmi doresc să se comporte și judecătorul, ca și cum aș fi fata lui. Să se gândească ce pedeapsă i-ar da ginerelui său dacă i-ar face asta fetei lui! Cred că orice judecător va fi empatic și va înțelege”, a mai transmis, cu tremur în glas, Dana Roba.

Vedeta este conștientă că a scăpat ca printr-un miracol cu viață. După ce a reușit să își convingă soțul să cheme ambulanța în ultimă instanță, Dana luptă să se recupereze.

Make-up artista are mâinile zdrobite și va trebui să se opereze. Deși a ajuns de nerecunoscut după atacul de o cruzime incredibilă, Dana spune că vrea ca mâinile să i se refacă. Vedeta vrea să continue munca.

„Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-a dat a doua șansă la viață. Mă dor mâinile foarte tare pentru că la mâna dreaptă am degetele rupte. Nu am voie încă să mă operez, țin mâinile doar în ghips pentru că am stat nouă ore în anestezie totală.

Medicul neurochirurg a spus că el trebuie să dea ok-ul dacă mă pot opera. După ce voi primi ok-ul de la medic, voi intra în alte operații de refacere a feței.

Mă interesează cel mai mult să fiu operată la mâini, nu la față. Vreau să am mâinile refăcute pentru a putea munci”, a mai spus make-up artista