Dana Roba a fost externată din spital, la trei săptămâni după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap, și s-a întors acasă. Unde sunt fiicele ei: „Nu au venit la mama lor”

3231

În urmă cu o zi, Dana Roba a fost externată din spital și s-a întors acasă. După operația pe creier, make-up artista a petrecut aproximativ 3 săptămâni în unitatea medicală și urmează să fie supravegheată în permanență de o asistentă medicală. Iată ce spune Lidia Roba despre sora ei și despre fiicele acesteia!

Dana Roba a fost externată din spital, la trei săptămâni după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap, și s-a întors acasă.

În cursul zilei de 5 iunie, Dana Roba a fost internată de urgență în spital, după ce a fost desfigurată cu ciocanul de soțul ei, Daniel Balaciu. Make-up artista a suferit o intervenție chirurgicală pe creier și s-a trezit din comă la mijlocul lunii, rememorând tragicul eveniment.

În primul interviu pe care l-a acordat, tânăra de 31 de ani a susținut că soțul ei i-ar fi premeditat moartea, căci în casă nu exista ciocanul cu care a lovit-o.

Se pare că discuțiile referitoare la divorț au avut loc încă din luna ianuarie, atunci când cei doi soți au aniversat 7 ani de căsnicie. Mai mult decât atât, Dana Roba și Daniel Balaciu ar fi convenit să divorțeze la notar, pe cale amiabilă.

Dana Roba a fost externată din spital, la trei săptămâni după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap, și s-a întors acasă

În urmă cu o zi, pe 28 iunie, Dana Roba a fost externată din spital și s-a întors în apartamentul ei din Timișoara. Make-up artista va fi supravegheată în permanență de o asistentă medicală, având în vedere că încă se recuperează după traumatismele suferite.

Tânăra a petrecut 25 de zile în unitatea medicală, a suferit o operație pe creier de 9 ore și are ambele mâini în gips. Din acest motiv, Dana Roba nu poate avea grijă de fiicele ei, care se află la bunicii paterni.

„Fetele încă sunt la ei (nr. la părinții lui Daniel Balaciu), deci fetele încă nu au ajuns acasă pentru că Dana este cu mâinile în ghips, este într-o situație destul de dificilă și nu poate să se ocupe de fete.

Fetele încă nu au venit la mama lor, ea (nr. Dana Roba) este la apartament, este supravegheată în totalitate și atunci, momentan, nu poate să se ocupe de fete.

Abia după ce îi vor da ghipsul jos de la mâini și când doctorul îi va spune că este aptă să îngrijească fetele. Momentan, doar astea sunt detaliile anchetei și trebuie să avem răbdare cu fiecare pas’, a spus Lidia Roba.

După conflictul spontan, Dana Roba a suferit leziuni grave pe tot corpul, iar medicii i-au acordat puține șanse de supraviețuire.

„Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. (…)

Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor. Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață’, a mai declarat Dana Roba.