Dana Budeanu, poză nud pe rețelele de socializare

201

Dana Budeanu (42 de ani) a făcut o nouă postare în mediul online cu care și-a lăsat fanii muți de uimire.

Designerul vestimentar a decis să renunțe la orice inhibiții, publicând pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apare într-o ipostază provocatoare, nud.

Dana Budeanu s-a fotografiat stând în pat, complet dezbrăcată, singurele ei accesorii vestimentare fiind o pereche de ochelari de soare, inelele de pe degete și o pereche de pantofi cu toc.

Poza alb-negru cu stilista dezbrăcată a adunat peste 14 mii de apreiceri din paretea internauților.

Pentru a nu risca să primească mesaje negative din partea celor care văd poza, Dana Budeanu a limitat accesul la comentarii.

Dana Budeanu, afirmații controversate legate de violența împotriva femeilor Designerul vestimenatar a făcut în urmă cu ceva timp o serie de declarații șocante prin care instigă la violența împotriva femeilor, într-un vlog.

Folosind un limbaj vulgar, stilista afirma, în martie 2020, că bărbații au dreptul să lovească femeile.

Ăsta-i instinctul masculin. Ele trebuie altoite, bă! «Instigi la violență!». Nu instig, tâmpito, sunt figuri de stil. Deci asta, acuma urmează o figură de stil: altoială, bam bam bam.

Știți ce e aia altoială? O figură de stil. Figura se numește altoi. Nu există, bă, non-stop. Și preventiv. Nu se poate să ajungi sclavet. Tu o altoiești pe ea puțin așa… te faci că-ți scapă, înțelegi? Nu trebuie să o atingi neapărat.

Că tu dacă te duci spre ea așa, ea oricum se ferește. Tu oricum ai vrut, intenția a existat, frica se instalează. Dar se instalează la toate alealalte. Tu faci un bine comunității. Bam, tu devii eroul găștii, la ceilalți fătălăi; ești șmecherul șmecherilor – a spus Budeanu.

În urma acestor declarații, au fost depuse mai multe plângeri pe numele Danei Budeanu, dar nu s-a efectuat o urmărire penală pentru că nu există niciun suspect. Există un dosar penal înregistrat pe rolul Parchetului. Se efectuează cercetări.

Stadiul anchetei este in rem. S-a început urmărirea penală cu privire la faptă, dar nu s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale. În acest moment, nu există nici un suspect în cauză.

Se efectuează cercetări pentru a se afla adevărul și a fi stabilite toate circumstanțele cauzei – au declarat la momentul respectiv, pentru Libertatea, reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.