Dan Negru dă de pământ cu Poliția Română: „Accidentează copii, protejează interlopi. Totuși, nu-i judecați!”

427

Dan Negru a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care critică vehement Poliția Română. Iată mesajul integral postat de prezentatorul TV:

Poliția e in corzi.

Accidentează copii, protejează interlopi.

Totuși, nu-i judecați!

Cel mai urmărit program tv în Italia timp de 11 ani a fost „La Piovra” ( Caracatița) cu polițistul Corrado Cattani erou.

Polizia di Stato din Italia a finanțat o parte din serial. Cattani a fost un model pentru mulți polițiști italieni.

Toate țările au filme sau seriale în care polițiștii sunt eroi. De la CSI la Criminal Minds, de la Bruce Willis la Miami Vice.

La noi modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți. Personaje excelente, actori admirabili.

N-am văzut însă niciun model-erou de polițist ! Gluma și batjocura au însoțit mereu uniforma lor.

Nu-i judecați pe polițiștii români de azi. Cine ar vrea să fie Robi sau Garcea ?

Și francezii l-au avut pe jandarmul Louis De Funes, dar și pe polițistul Alain Delon. La noi doar hăhăială…

O țară tristă, plină de humor”, este mesajul scris de Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Apar noi detalii în cazul celor doi copii loviți de o mașină de Poliție, în București. O femeie povestește că a văzut cum polițistul a verificat starea uneia dintre fete împingând cu piciorul trupul acesteia.

Reprezentanții ONG-ului „Luptăm pentru România” au postat pe pagina de Facebook a organizației un mesaj în care susțin că polițistul aflat la volanul mașinii nu se afla în misiune.

„Conform martorilor, polițistul care era singur în mașină a fost luat de la locul accidentului de către o mașină tip SUV, nicidecum cu autospeciala Poliției. Ba mai mult, mașina condusă de polițistul criminal NU ERA ÎN MISIUNE, neavând semnalele acustice sau luminoase în funcțiune, acestea fiind pornite abia după accident. Viteza autospecialei condusă de criminal era atât de mare, încât mașina s-a oprit la peste 50 de metri de locul impactului”, au scris reprezentanții ONG-ului pe rețeaua de socializare.

Martorii spun că reprezentantul legii avea o viteză destul de mare atunci când a dat peste cele două minore: „Au luat-o să o bage în mașină, să o resusciteze, ne-au spus că sunt șanse minime de supraviețuire, am sperat în continuare să își revină, ceea ce nu s-a mai întâmplat.

În urma nefericitului eveniment, s-a aflat că victima decedată nu era singură la părinți, ci mai avea acasă un frățior, în vârstă de trei ani.

Unchiul fetei a declarat că părinții sunt devastați: „Mai are un băiețel de trei ani care, din fericire, era la grădiniță. Este la grădiniță și nu știe nimic deocamdată. Nu știu cum o să facă ei, să îi dea vestea.”, a spus unchiul minorei omorâte, în cadrul emisiunii Mirelei Vaida.