Cum se simte Dana Roba după experiența traumatizantă prin care a trecut

12216

Make-up artistul Dana Roba a trecut printr-o experiență greu de imaginat, fiind bătută și mutilată de către propriul soț.

Cu toate acestea, ea mărturisește că se concentrează acum pe procesul de vindecare și luptă în continuare să-și recapete încrederea.

Experiența traumatizantă pentru make-up artistul Dana Roba, care a fost bătută cu toporul și mutilată de propriul soț.

După o lună de la acest incident, ea a fost externată din spital și a început să împărtășească detalii despre starea sa de sănătate și procesul de vindecare.

Cum se simte Dana Roba?

Deși medicii inițial au fost sceptici la început, starea de sănătate a Danei Roba s-a îmbunătățit treptat.

Ea a reușit să iasă din casă și a făcut o oprire la un salon de înfrumusețare pentru a-și face manichiura și pedichiura, în speranța că aceste mici îngrijiri îi vor ridica moralul și îi vor îmbunătăți starea de spirit.

Dana Roba a mărturisit că trece prin diferite stări emoționale atunci când se privește în oglindă și observă rănile și consecințele mutilării suferite. Cu toate acestea, ea își păstrează încrederea în Dumnezeu și crede că va găsi puterea de a depăși aceste probleme, așa cum a făcut-o și în trecut.

„Ce este important pentru mine este că voi sunteți aici și îmi scrieți în fiecare zi. Trebuie să specific faptul că azi-dimineață am ieșit din casă și am vrut să mă duc la manichiură și pedichiură, ca să mai îmi ies din starea asta de neputință.

Nu îmi este totuna să mă uit în oglindă și să mă văd fără păr și cu aceste crăpături în frunte. Îmi este foarte greu. Dumnezeu îmi dă putere să trec peste.”, a spus Dana Roba pe Instagram.

Declarațiile soacrei Danei Roba

În contextul acestei situații, soacra Danei Roba a făcut declarații controversate la Acces Direct, afirmând că nu știe ce s-a întâmplat în ziua respectivă.

În ceea ce privește banii care ar lipsi din casa Danei Roba, ea spune că nu știe nimic. Femeia susține că a primit cuplul în casa ei vreme de cinci ani de zile și nu a cerut și nu a primit niciun ban, decât să-și acopere cheltuielile.