Cum s-a vindecat de cancer Carmen Șerban

472

Carmen Șerban și-a amintit de momentele grele prin care a trecut din punct de vedere medical, atunci când a fost diagnosticată cu un cancer de sân.

Cum s-a vindecat de cancer Carmen Șerban:
„Medicii m-au trimis la biserică”.

“În 2012 am avut cancer la sân. M-am dus la un control de rutină și, în urma unui control mai amănunțit, am aflat că am o tumoare la sân.

Îndrăgita cântăreață povestește cum s-a vindecat și prin ce calvar a trecut.Carmen Șerban a fost diagnosticată, în urmă ceva vreme, cu o formă de cancer.

Artista spune că medicii care i-au descoperit boala nu au tratat-o, ci au trimis-o la biserică.

Firește că acest lucru a surprins-o, neînțelegând de ce aceștia nu-i iau banii.

Medicii i-au monitorizat progresele pe care vedeta le făcea după vizitele la biserică, iar aceste drumuri, susține ea, au făcut ca tumora să regreseze de la 12 mm la 0!

Într-un an jumătate mi-am adus tumoarea la zero, fără niciun fel de tratament medical”, a mărturisit artista.

„Acum mulți ani am fost depistată cu cancer. Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis ‘Ce mă trimit la biserica când îmi pot lua banii și să mă vindece’.

Doar că ei știau că nu mă pot vindeca, și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la 0 prin credință.

Ei nu au vrut să mă trateze. Erau trei medici, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre specializate ca să fie sigur că ceea ce vede este adevărat. Și a fost rezultatul corect.”, a declarat Carmen Șerban, pentru Antena Stars.

“După șase luni crescuse la 18 milimetri, mergea galopant. Atunci mi s-a spus că ori iau în serios ce mi se spune, ori nu mai merg la ei, că nu vor să-mi ia banii și să mă vadă pe lumea cealaltă.

Atunci m-am speriat, mi-am dat seama că au trecut șase luni, în care m-am dus doar de două ori la biserică.

Pașii cei mai importanți de vindecare sunt curățirile frecvente, care se fac prin spovedanie, împărtășanie, aproape un an de zile, fără întrerupere”, a continuat ea.