Cum s-a pozat Marcela Fota cu iubitul tinerel. Le-a închis gura tuturor celor care o critică. Cine este şi cu ce se ocupă, de fapt, milionarul de 23 de ani

899

Marcela Fota şi-a pierdut soţul mult prea devreme, iar o bună perioadă de timp a suferit enorm. Artista a decis în cele din urmă să meargă mai departe şi, şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr cu 20 de ani mai mic ca ea.

De atunci, cântăreaţa a fost ţinta multor critici, care, din fericre, nu au atins-o. Recent, de ziua iubitului său, vedeta a publicat în mediul online o fotografie cu acesta, dar şi un mesaj.

Marcela Fota a încercat să fie discretă în ceea ce priveşte viaţa sa privată, după moartea soţului său. Cu toate acestea, artista a provocat motive de discuţii din cauza faptului că a decis să îşi asume relaţia cu un băiat mult mai tânăr decât ea.

În weekend, cunoscuta interpretă de muzică populară Marcela Fota și-a aniversat iubitul tinerel, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

După cum se știe, artista a fost criticată de multă lume, chiar și de către colege de breaslă, pentru această relație.

Cu toate acestea, Marcela Fota și-a văzut liniștită de viață și nu a dat curs speculațiilor.

După o noapte petrecută în club, Marcela Fota a publicat o imagine alături de tânărul care îi aduce zâmbetul pe buze. Cei doi au fost surprinşi în timp ce stau pe o canapea, zâmbitori. Artista îl priveşte cu multă dragoste pe tânăr, semn că relaţia lor este pe drumul cel bun.

În dreptul imaginii, vedeta i-a dedicat şi un mesaj lui Alex: ”Viața să îți fie o bucurie! La mulți ani!”.

Cine este Alex, iubitul Marcelei Fota

Ea are 45 de ani, iar el 23 de ani, dar vârsta este doar un număr pentru că cei doi simt că se cunosc de o viaţă!

Alex originar din Craiova, este fiul unor oameni cu afaceri importante, iar de ceva timp, ar fi devenit managerul companiei părinţilor săi. Firma condusă de el s-a impus în domeniul construcțiilor din Dolj și este un nume de referință pe piața din România.

Tânărul trăieşte o viaţă de lux, iar dovadă stau şi imaginile pe care acesta le-a publicat pe reţelele de socializare de-a lungul timpului.

Alex conduce bolizi cu mulţi cai putere, poarta haine de sute de euro de la brand-uri sofisticate, iar atunci când nu este la job pleacă în destinaţii de vis.