Cum arată vila de lux, de 300.000 de euro, în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. Camera fiicei lor este deosebită

4878

Cum arată vila de lux, de 300.000 de euro, în care locuiește Smiley alături de Gina Pistol și de fiica lor. Care este camera preferată a artistului, dar și cum au mobiliat și aranjat camera micuței Josephine.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase și autohtone cupluri din showbiz-ul românesc, fiind iubiți și apreciați de toată lumea. Ei bine, de-a lungul timpului s-au aflat multe lucruri despre viața lor privată și personală, însă nu sunt mulți cei care știu cum arată casa lor! Au cheltuit sume impresionante de bani pentru vila în care locuiesc!

Te-ai întrebat vreodată cum arată casa lui Smiley, în care locuiește alături de Gina Pistol și fiica lor? Fie că da, fie că nu, a sosit momentul să descoperi și tu în ce vilă de lux trăiește îndrăgitul artist.

Ce-i drept, imediat după ce vei vedea pozele, cu siguranță vei spune că este minunată, însă pentru a ajunge la ea, cei doi îndrăgostiți au muncit destul de mult.

Cum arată vila de lux, de 300.000 de euro, în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. Camera fiicei lor este deosebităCum arată vila de lux, de 300.000 de euro, în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. Camera fiicei lor este deosebită

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală din România. Acestea fiind spuse, și încasările sunt pe măsura succesului său colosal.

Nu a dus niciodată lipsa de bani, astfel că nu este de mirare că locuiește într-o vilă de lux, care are aproximativ 290 de metri pătrați și beneficiază de o curte imensă. Casa a fost construită în urmă cu mult timp, dar cei doi au făcut numeroase renovări pentru a fi pe gustul lor.

Cum arată vila de lux, de 300.000 de euro, în care locuiesc Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol se bucură de casa visurilor lor. Vila de lux, pe care au dat 300.000 euro, dar totodată în care au mai investit și multe alte sume considerabile pentru a o face ideală, se află în Cernica, lângă București.

Are un living mare, cu bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și garaj. Smiley a cumpărat casa în în anul 2011, iar pe atunci a apelat la trei arhitecți şi un inginer constructor pentru realiza proiectul.

A ieșit exact așa cum și-a dorit, însă după ce Gina Pistol a rămas însărcinată, înainte de venirea pe lume a micuței Josephine, au făcut numeroase modificări. În primul rând, i-au făcut camera micuței, iar apoi au făcut o serie de ajustări pentru a fi totul perfect pentru fiica lor.

Cum arată camera micuței Josephine

Vila de lux este cu adevărat superbă și pe placul celor doi îndrăgostiți, însă camera micuței Josephine topește inimile tuturor. Smiley și Gina Pistol au avut grijă să o amenajeze ca pentru un bebeluș, astfel că fiicei lor nu-i lipsește absolut nimic din camera ei.

Ba mai mult, Smiley nu s-a ferit să dezvăluit în urmă cu câteva luni faptul că cea mai frumoasă cameră din vila lor de lux este cea a fiicei sale. Artistul este entuziasmat de cât de minunat a ieșit totul, dar și de cât de primitor și cald este dormitorul fetiței sale adorabile.

Smiley are numeroase persoane din showbiz drept vecini

Smiley nu este singurul artist din zona unde are amplasată casa. Vila lui de lux se află în complexul rezidenţial din Cernica, Swan Lake Village. În același complex locuiesc și alte persoane publice din România precum: Marius Moga, Inna, Tudor Chirilă și Andreea Bănică.