Cum arată și cu ce se ocupă acum Liliana Ștefan, mama copiilor lui Dan Bittman. În ce relații e fosta iubită cu artistul

1859

Liliana Ștefan e fosta parteneră a lui Dan Bittman, care are trei băieți cu celebrul artist de la Holograf. Cei doi s-au despărțit, fiecare a luat-o pe drumul lui, ea având acum uriaș succes în cariera sa.

Aproape trei decenii au format un cuplu Liliana Ștefan și Dan Bittman, iar rodul iubirii lor fiind cei trei băieți pe care îi au împreună: Marc (24 de ani), Patrick (20 de ani) și Alex (17 ani) – , rezultați din relația de aproape trei decenii cu solistul trupei Holograf.

Chiar dacă nu e în lumina reflectoarelor, Liliana Ștefan încă atrage atenția, ea e textier, psiholog și terapeut, iar de câteva luni se ocupă de unul dintre proiectele ei de suflet, care au consacrat-o.

Cutiuța Muzicală – un spectacol artistic, de muzică, dans și actorie, dedicat copiilor. Spectacolul, pus în scenă de Liliana Ștefan, a avut premiera la Teatrul Muzical Ambasadorii, din Capitală, în această primăvară, scrie unica.ro.

Nu doar în cariera ei au intervenit schimbări, ci și în ceea ce privește look-ul. De-a lungul anilor, ea a mai cochetat cu schimbarea coafurii, dar fără intervină în modificarea culorii părului. Acum a renunțat la brunet și are părul mult mai deschis.

Ce a declarat Liliana Ștefan despre băieții ei și ai lui Dan Bittman

Într-un interviu mai vechi, ea spunea: „Mă străduiesc să fiu o mamă răbdătoare, atentă la nevoile fiecăruia în parte. Ei au personalități diferite, însă au un stil comun, ceea ce îmi face muncă mai ușoară. Nu mi-au dat bătăi de cap, deloc. De care dintre cei 3 băieți sunt cea mai apropiată?

Mi s-a pus de multe ori această întrebare și răspunsul nu s-a schimbat: sunt la fel de apropiată de fiecare în parte. Sunt persoane care spun că așa ceva nu se poate, dar eu pot să le contrazic.

Nu numai că se poate, dar este și foarte frumos să te apleci cu răbdare și dedicație asupra fiecărui copil pe care îl ai, pentru că merită; e un timp superb care ți se dă că un dar divin’, a precizat ea.

Ce spune Dan Bittman despre Liliana Ștefan, după despărțire

În presă nu au apărut informații că cei doi ar ține legătura, după ce s-au despărțit. În schimb, într-un interviu la TV, Dan Bittman a lăudat-o pe Liliana Ștefan, mama copiilor lui.

„Este o femeie deosebită. Am spus întotdeauna și am să spun întotdeauna. De obicei, după ce se termină ceva, toți încep să vorbească unii despre alții, eu nu.

Ea, în continuare, este pilonul educației copiilor mei. Dacă copiii mei sunt astăzi așa cum sunt, sunt datorită educației extraordinare și a răbdării ei, mai ales că eu eram mai tot timpul plecat’, a spus artistul.