Cum Arata Marinela, Sotia Lui Vasile Muraru, Si Cum S-Au Cunoscut Ei In Urma Cu 40 De Ani

294

Vasile Muraru este un actor îndrăgit şi apreciat de români. Cine nu-şi aminteşte de scenetele care an de an de Revelion i-au binedispus pe români.

În spatele lui Vasile Muraru stă însă Marinela, soţia care i-a stat alăptur de circa 40 de ani şi care l-a susţinut cu tărie în tot ce a întreprins până acum.

Binecunoscutul actor de comedie Vasile Muraru a facut dezvaluiri despre cum si-a cunoscut partenera de viata.

Acesta a recurs la o minciuna pentru a parea mai serios. Vasile Muraru a acordat un interviu pentru life.ro, in care a vorbit despre familia sa.

Soţia lui Vasile Muraru se numeşte Marinela. Nu se ştiu prea multe despre doamna Muraru, pentru că îndrăgitul actor a ţinut-o departe de ochii presei şi ai curioşilor.

S-au cunoscut în facultate prin intermediul unei colege de liceu, care l-a rugat pe Vasile să o ajute să se mute într-un alt apartament, unde urma să stea chiar cu Marinela.

Au urmat vizite dese în casa cu pricina, şi după un an de zile, tânăra a acceptat invitaţia în oraş la o prajitură a lui Vasile.

Vasile Muraru: „Când am cunoscut-o pe soția mea, i-am spus că sunt student la Construcții, nu la Teatru, ca să par mai serios”
„Am ajutat o prietenă de la Piatra Neamț să se mute, iar ea era colegă cu soția mea la Medicină.

Atunci am văzut-o pe soția mea. I-am zis prietenei să-i spună că sunt student la Construcții, nu la Teatru ca să par serios. Și ușor, ușor s-au aprins lucrurile și în anul 3 ne-am căsătorit”, a povestit Vasile Muraru pentru life.ro.

Au terminat studiile, s-au susţinut reciproc de-a lungul vieţii, au ajuns ce şi-au dorit: el un mare actor, iar ea medic specializat pe medicină de familie. Au împreună doi copii.

„Fata e medic, iar băiatul este în Diplomație – Științe. Băiatul era foarte talentat, dar el și-a ales meseria, eu nu am insistat”, a mai povestit Vasile Muraru.

Intrebat care este rolul de suflet din afara scenei, Vasile Muraru a afirmat: „Cel de familist. Mi-am iubit enorm de mult familia si era placerea mea sa ajung acasa.

Inainte se facea cazare si la Ploiesti. Si intr-o zi am plecat de la Focsani: «Eu ma duc pana acasa». «Pai cum, maine avem la Galati». Si am zis:

«Da, stiu, ne vedem la Galati». Atunci s-au gandit impresarii astia ca ar fi mai bine sa nu ne mai cazam atunci cand aveam spectacol in provincie si din cauza mea unii actori merg acum si cate o noapte intreaga pe drum dupa spectacol”.