Cum arată mama lui Dan Bălan de la O-Zone! Are 65 de ani şi uimeşte cu frumuseţea ei

2666

Îi mai țineți minte pe băieții de la O-Zona? „Dragostea din tei’ continuă să fie unul dintre cele mai populare hituri de pe planetă, chiar dacă trupa O-Zone s-a destrămat acum mulți ani.

În timp ce Dan Bălan, fondatorul O-Zone, a fost superstar în România, mama lui este foarte îndrăgită în Republica Moldova, unde moderează emisiunea „Tanti Ludmila Show.

Deși emisiunea mamei lui Dan Bălan se cheamă „Tanti Ludmila Show, Ludmila Bălan este oricum, numai tanti, nu. La 65 de ani, arată senzațional și nu se sfiește să pozeze în ipostaze îndrăznețe.

Fotografiile sale în rochii mulate sau chiar costum de baie sunt foarte apreciate pe rețelele de socializare, fiind urmărită, doar pe Facebook, de peste 12.000 de oameni.

Pe lângă emisiunea TV, Ludmila Bălan cântă, însă nu a ajuns, deocamdată, la popularitatea de care s-a bucurat fiul său.

Ludmila nu pune faptul că, uneori, este confundată cu sora fiului său pe seama operațiilor estetice, despre care se bârfește în Moldova sau a dietelor drastice, ci mai degrabă pe gândirea pozitivă.

‘Cred în energia care se transmite, care face să se întâmple ceea ce vrei să se întâmple cu adevărat’, spune Ludmila Bălan.

Totodată, mama lui Dan Bălan crede că „trebuie să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci. Şi e o muncă destul de grea. E cam greu să te impui, dar am un stimul, pentru că toţi ai casei mă susţin”.

Gândeşte-te întotdeauna numai la bine şi binele te va urma, ca o umbră, pretutindeni… – a transmis Ludmila, în mediul online, în dreptul pozelor postate.

Mama lui Dan Bălan este prezentatoare de televiziune din Republica Moldova. A devenit celebră în anii ’90, cu emisiunile pentru copii „Noapte bună, copii!”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show” difuzate la postul național de televiziune din Moldova.

În 2013 „Tanti Ludmila” s-a lansat și în muzică, cu prima piesă înregistrată, intitulată „Pentru o sărutare”. Au urmat apoi și alte piese precum “În ochii negri” sau “Dor de noi”.

Ludmila Bălan este căsătorită cu diplomatul Mihai Bălan și împreună au doi copii – pe celebrul Dan Bălan din O-Zone și pe prezentatoarea de televiziune Sanda Bălan. Ludmilei i s-a acordat, în anul 1999, titlul onorific de „Maestru în Artă”.